Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Guvernanta dinamica pentru organizatii Agile

16 Mai 2019
    

Exprimat sumar, evolutia unei organizatii inseamna o adaptare a modului de lucru existent – structura si procese – la un mediu de business foarte dinamic. Adoptand o structura organizationala mai plata, cum sunt cercurile dublu conectate, si gasind modalitati mai eficiente de a lua decizii, cum este metoda “fara obiectii”, companiile pot gestiona mai usor complexitatea si discontinuitatea mediului de business. In acest seminar, puteti afla despre toate aceste idei noi care ajuta companiile sa aiba succes !

Metodele Agile sunt necesare, dar nu si suficiente atunci cand se doreste extinderea in toata compania. Inovatia in guvernanta dinamica, cunoscuta si sub numele de Sociocratie, combinata cu metodele Agile, este nivelul urmator de evolutie care propulseaza afacerile in viitor si le permite sa-si defineasca o cale noua spre succes intr-un mediu foarte comptetitiv. Exprimat sumar, evolutia unei organizatii inseamna o adaptare a modului de lucru existent – structura si procese – la un mediu de business foarte dinamic. Adoptand o structura organizationala mai plata, cum sunt cercurile dublu conectate, si gasind modalitati mai eficiente de a lua decizii, cum este metoda “fara obiectii”, companiile pot gestiona mai usor complexitatea si discontinuitatea mediului de business. In acest seminar, puteti afla despre toate aceste idei noi care ajuta companiile sa aiba succes ! Metodele Agile sunt necesare, dar nu si suficiente atunci cand se doreste extinderea in toata compania. Inovatia in guvernanta organizationala, cum este si guvernanta dinamica, cunoscuta si sub numele de Sociocratie, combinata cu metodele Agile, este nivelul urmator de evolutie care propulseaza afacerile in viitor si le permite sa-si defineasca o cale noua spre succes intr-un mediu foarte comptetitiv. In acest seminar, veti aprofunda principiile Guvernantei Dinamice si veti invata cum pot fi ele combinate cu alte metode moderne pentru a putea fi aplicate intr-o companie. Participand la acest seminar unic in Romania, veti invata de la John Buck – recunoscut la nivel mondial ca autor, promotor si speaker in Guvernanta Dinamica – si veti primi cu autograf ultima sa carte in acest domeniu “Company-wide Agility with Beyond Budgeting, Open Space & Sociocracy: Survive & Thrive on Disruption.” Seminarul va sustinut impreuna cu Teodor Darabaneanu – trainer, promotor si speaker in Guvernanta Dinamica in Romania – si se va axa pe modul practic, prin numeroase exercitii, de a invata cum sa aplicati aceste metode in companie, avand asigurat in viitor sprijinul si consultanta necesara.

In plus, veti avea asigurat accesul la evenimentul public din seara de 16 mai, care va trece in revista modul de aplicare al Guvernantei Dinamice in diverse alte tipuri de organizatii, cum ar fi asociatiile non-profit (profesionale, de proprietari sau cu scop social), scoli si universitati, partide politice si chiar in administratia publica centrala si locala.

Seminarul de guvernanta dinamica se adreseaza tuturor managerilor din companii, de la nivelul unei echipe si pana la nivelul executiv, pentru a-i forma profesional sa faca fata atat provocarilor secolului XXI, aduse de digitalizare, inteligenta artificiala, social media etc, cat si sa invete un stil nou de leadership adaptat generatiilor din noul mileniu.

Ce vor invata participantii?


✓ Princiipile fundamentale ale guvernantei dinamice; ✓ Puterea data de combinatia noile metode, cum ar fi Beyond Budgeting, Open Space, Sociocracy, & Agile (BOSSA nova) ✓ Sa ajusteze structura organizationala a companiei in care lucreaza astfel incat sa creeze cercurile dublu conectate; ✓ Sa inteleaga procesul si rolurile din metoda de luare a “deciziei fara obiectii” ✓ Sa afle care sunt beneficiile asteptate in organizatie, atunci cand se adopta si implementeaza guvernanta dinamica.

Ce subiecte vor fi adresate?

Ziua 1 – Joi, 16 Mai – 6 hours (10-16)
➢ Contextul si principiile guvernantei dinamice ➢ Legaturile cu metodele Agile ➢ Procesul de luare a deciziei fara obiectii ➢ Structurile dublu conectate
Ziua 2 – Vineri, 17 Mai – 6 hours (10-16)
➢ Alegerile in Guvernanta Dinamica ➢ Procesele in Guvernanta Dinamica ➢ Cum se implementeaza Guvernanta Dinamica

Descarca prezentarea evenimentului.