Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Incredere si Initiativa | Sa transformam frenezia in freamat | Invitatie atelier demonstrativ

03 Februarie 2014
    

CODECS deschide seria de evenimente „EXECUTIVE CLASS” cu un atelier demonstrativ dedicat temei Incredere si Initiativa |Sa transformam frenezia in freamat.

Acest atelier demonstrativ ii va provoca pe participanti sa reflecteze asupra problemelor de comunicare dintr-o perspectiva diferita si sa-si schimbe atitudinile. Atelierul e un punct de pornire al procesului si ii incurajeaza pe participanti sa aleaga directia in care vor sa mearga in continuare.

Obiectivul programului este sa sporeasca atitudinea de initiativa si entuziasm alaturi de comportamentele prin care se vor manifesta acestea, pe de o parte si sa familiarizeze participantii cu noi tehnici de conducere, rezolvare de conflicte si comunicare asertiva pe de alta. Rezultatul final va fi o echipa mai entuziasta care va stii sa creeze cu colegii si partenerii de afaceri o relatie mai stransa si mai lipsita de tensiune.

Unul dintre beneficiile programului este aplicabilitatea tehnicilor exersate si in sfera relatiilor personale.
Vom discuta tehnici de comunicare asertiva prin intermediul carora conflictele se rezolva inainte de a fi percepute ca si conflicte. Vom vedea de ce Sinceritatea care este premiza comunicarii asertive este si un factor de crestere al increderii.

Vom discuta si cateva tehnici de abordare cum ar fi Analiza Tranzactionala, Comunicarea Asertiva si Inteligenta Emotionala insa mai mult ca instrumente ajutatoare decat subiecte academice. Vom provoca participantii sa recunoasca acele capcane comportamentale in care cadem noi sau le intindem altora si vom vedea cum, prin abordarea corecta pot fi eliminate
.” declara Alexander Fuhrmann, Directorul Eureka Romania

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 februarie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.


Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul de mai sus.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS