Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie CODECS - Atelier interactiv "Managementul schimbarii", Bucuresti, 12 septembrie 2012

12 Septembrie 2012
    

CODECS continua seria de evenimente demonstrative adresate tuturor celor interesati de dezvoltarea profesionala.

Primul eveniment din aceasta toamna va avea loc miercuri, 12 septembrie 2012, incepand cu ora 18:00, si va avea ca tema prezentarea programelor de dezvoltare manageriala oferite de catre CODECS in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie.

De asemenea, in completarea evenimentului, puteti deveni adevarati cursanti ai programelor noastre, prin participarea la atelierul interactiv “Managementul Schimbarii” in care va vor fi prezentate tehnici si instrumente care pot fi utilizate in procesele de schimbare, fie la nivel individual, fie organizational.

“Majoritatea organizatiilor actioneaza intr-un mediu de schimbare accelerata si se vad obligate sa raspunda rapid provocarilor induse de schimbare. Desi nu exista retete universal valabile pentru gestionarea schimbarii este vital sa stim s-o planificam si s-o implementam” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School.

Evenimentul se va desfasura miercuri, 12 septembrie 2012, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.
In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS