Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la CODECS Open Mind - Proiectul meu de dezvoltare a carierei, 5 aprilie 2012, Timisoara

05 Aprilie 2012
    

CODECS va invita la seminarul „Proiectul meu de dezvoltare a carierei” organizat in data de 5 aprilie 2012, la Timisoara. In cadrul seminarului, tutorii si absolventii CODECS va vor spune care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru o cariera de succes si care sunt avantajele educatiei de business. Vom vorbi despre Managementul de Proiect, Business Operation si Supply Chain, programe de pregatire manageriala pe care CODECS le ofera profesionistilor din Romania.

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania. Alaturi de Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregatire manageriala pentru mai bine de 16.000 de cursanti din intreaga tara.

Standardele de educatie exceptionale promovate de OUBS au fost recunoscute si acreditate de catre cele mai importante institutii si organisme din domeniu: EFMD in Europa, AACSB in America de Nord si Association of MBAs in Marea Britanie. Programul MBA al OUBS, oferit in Romania de catre CODECS, este singurul de la noi din tara care beneficiaza de aceasta tripla acreditare internationala. Metodele sale inovative de invatare, bazate in primul rand pe activitatea practica, ofera cel mai bun cadru de pregatire pentru dinamica actuala a mediului de business.

Seminarul „Proiectul meu de dezvoltare a carierei” face parte din seria de seminarii Open Mind dedicate dezvoltarii profesionale si pregatirii manageriale si este primul de acest fel pe care CODECS il organizeaza anul acesta la Timisoara.

Evenimentul va avea loc joi, 5 aprilie 2012, incepand cu orele 18:00, la Casa Palace din Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8, Timisoara.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/83/84.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Pentru inscrieri si intrebari un consultant CODECS va sta la dispozitie la numarul de telefon 021.252.51.82/ 83/ 84. Informatii suplimentare despre programele CODECS puteti afla si daca va inregistrati pe https://www.codecs.ro/preinscriere/. Ne puteti scrie si pe marketing@codecs.ro sau ne puteti contacta pe www.facebook.com/CODECSNetwork.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS