Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Conferintele CODECS - Originea si principiile dezvoltarii formei, Timisoara, 5 aprilie 2012

05 Aprilie 2012
    

CODECS si Dr. Gabriel Kelemen au deosebita placere sa va invite joi, 5 aprilie 2012, la conferinta „ORIGINEA SI PRINCIPIILE DEZVOLTARII FORMEI”, o expunere fascinanta menita sa elucideze structurile semantice desprinse din urmarirea cronologica a devenirii formei naturale. Evenimentul face parte din seria de conferinte CODECS dedicate comunitatii academice si culturale din Romania.

Gabriel Kelemen este sculptor si doctor in arte vizuale la Universitatea de Vest din Timisoara, iar preocuparile sale experimentale in domeniul undelor stationare au fost marcate de mai multe premiere mondiale in domeniul cimaticii.
„Comuniunea tripartita dintre sfera, spirala si limbaj implica un salt conceptual, ce clarifica relatiile ierarhiilor formei ca devenire, dinspre sfera spre spirala spre si in simbol”, Dr. Kelemen.

Participantii la conferinta vor avea posibilitatea sa urmareasca filmul Geneza, care ofera o perspectiva complexa asupra studiului undelor stationare. De asemenea, cu ocazia conferintei „ORIGINEA SI PRINCIPIILE DEZVOLTARII FORMEI”, Dr. Gabriel Kelemen va lansa in premiera cartea "VIBRATIE-FORMA-SIMBOL", publicata la Editura AURA din Timisoara.

In speranta ca veti raspunde afirmativ invitatiei noastre, va asteptam joi, 5 aprilie 2012, incepand cu orele 11.00, la Casa Palace din Splaiul Nicolae Titulescu nr. 8, Timisoara.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa ne scrieti la adresele de email marketing@codecs.ro sau dunio.design@gmail.com sau sa ne contactati telefonic la numerele 021 252 51 82 / 83 / 84, 0722 534 634

Va multumim!

Echipa CODECS