Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la evenimentul Open Mind CODECS dedicat programului de MBA, Bucuresti, 28 iunie 2012

15 Iunie 2012
    

CODECS va invita joi, 28 iunie 2012, la un nou eveniment din seria CODECS Open Mind dedicat programului Master of Business Administration (MBA) oferit de The Open University Business School Marea Britanie in Romania.

Programul face parte din elita programelor de MBA din lume si beneficiaza de un nivel inalt de recunoastere internationala, fiind acreditat de catre cele trei principale institutii din domeniu:Association of Masters of Business Administration; European Foundation for Management Development si The Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB. Din cele 12 800 de programe de MBA inregistrate pe plan mondial numai 41 de programe de MBA sunt acreditate de aceste trei organisme internationale.

In Romania programul de MBA al The Open University Business School este singurul care are aceste trei acreditari internationale.

„Situatia economica instabila din ultimii ani ne-a dovedit ca in asemenea vremuri este recomandat sa investesti in dezvoltarea profesionala, programele dedicate acestui scop aducand o adevarata plus-valoare profilului oricarui candidat. Ma bucur de fiecare data cand vad manageri dispusi sa investeasca in viitorul lor, mai ales acum, cand piata fortei de munca a devenit atat de competitiva” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School

Programul are o durata minima de 3 ani, este prezentat in limba engleza, iar accentul este pus pe dezvoltarea gandirii strategice, temele abordate referindu-se la complexitate, risc, cross-boundary management, leadership, etica, responsabilitate corporativa si inovatie. Programul este puternic orientat catre practica, este flexibil, accesibil si permite specializarea in domenii precum management financiar, resurse umane, marketing s.a

Puteti afla mai multe detalii despre programul MBA in cadrul evenimentului CODECS Open Mind, incepand cu orele 18:00, la sediul CODECS din Str. Agricultori 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/83/84.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS