Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Inteligenta Emotionala - calea succesului personal si profesional | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 10 februarie 2015

12 Ianuarie 2015
    

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema

INTELIGENTA EMOTIONALA – CALEA SUCCESULUI PERSONAL SI PROFESIONAL


Participantii la acest workshop isi vor insusi un set de principii care le va schimba atat viziunea asupra propriei vieti, cat si performanta in munca; vor dobandi mai multa intelegere de sine, incredere, eficacitate personala, capacitate de a aborda provocarile si oportunitatile din munca lor, astfel ca o asemenea transformare personala creeaza temelia transformarii organizationale.

V-ati propus sa invatati cum sa generati o stare mentala care sa va permita sa faceti fata, sa invingeti si sa treceti peste dificultatile vietii personale si profesionale? Vreti sa aflati cum sa pastrati controlul in momentele dificile ale vietii, sa renuntati la resentimente, plangeri si acuzatii si sa fiti in acord cu realitatea? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam la workshopul demo care va avea loc marti, 10 februarie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

BENEFICIATI DE 10% DISCOUNT DIN TAXA DE PARTICIPARE LA CURS (220 EURO + TVA / PARTICIPANT*), DACA VA INSCRIETI PE LOC LA CURSUL INTELIGENTA EMOTIONALA DIN PERIOADA 21-22 FEBRUARIE 2015.
* in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul Inteligenta Emotionala - calea succesului personal si profesional va fi sustinut de Dr. Liliana Hagicalil.

De profesie medic primar, specializarea medicina de familie, cu un doctorat in Managementul Serviciilor Medicale Private, Liliana conduce un grup de firme din domeniul serviciilor medicale cu peste 1000 de angajati. Liliana s-a specializat in ultimii 13 ani in sustinerea de programe de formare profesionala in domenii ca: management, comunicare, relatii publice, formare de formatori, leadership, managementul performantei, managementul schimbarii, management performant, time management, training for top management teams. Pe langa activitatile de trainer Liliana a desfasurat si activitatea de tutor in cadrul programelor de Master of Business Administration si Certificat Profesional in Management Open University Business School UK.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!