Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Lectii de Project Management | workshop demo cu participare gratuita | 21 octombrie

10 Octombrie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din toamna 2014 cu un workshop demonstrativ cu participare gratuita cu tema Lectii de Project Management.

Evenimentul are un pronuntat caracter interactiv si se desfasoara sub forma unui workshop demonstrativ in cadrul caruia sunt analizate studii de caz propuse de participanti din activitatea proprie, urmarindu-se astfel stimularea creativitatii si insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru cresterea performantei in managementul proiectelor.

Evenimentul se va desfasura marti, 21 octombrie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Beneficiati de 10% DISCOUNT din taxa de participare daca va inscrieti in cadrul workshopului la Programul de Project Management, seria noiembrie 2014. Primul tutorial are loc sambata, 15 noiembrie.

Programul este oferit de CODECS in parteneriat cu Open University Business School UK, si are o traditie de peste 15 ani pe piata din Romania.

Management de Proiect | Manager Proiect - COR 242101
* Cursul autorizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari este scutit de plata TVA, conform OG 129/2000, privind formarea profesionala a adultilor.

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Invitatia se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va fi sustinut de Bogdan Sburlea.
Absolvent al facultatii de Automatica Bucuresti, Bogdan a finalizat cu succes programul MBA The Open University Business School UK.
In calitate de Regional Customer Support Prime for EU and Africa, Bogdan coordoneaza activitatile de suport din Togo, Mali, Burkina Faso si Ciad pentru sistemele dezvoltate de catre Canadian Bank Note si raspunde pentru functionalitatea si upgrade-urile sistemelor instalate in Romania. Functia sa presupune calatorii destul de dese in Africa.

«Aceste calatorii mi se par intotdeauna fascinante deoarece am ocazia sa cunosc persoane foarte diferite si foarte interesante. O calatorie in Africa subsahariana, nu in capitale sau in orasele mari, este aproape o calatorie initiatica. Poti afla raspunsuri la intrebari fundamentale daca intr-adevar te intereseaza teme precum libertatea, fericirea, implinirea.” declara Bogdan.

Bogdan are multe hobby-uri printre care se numara go-ul, aviatia si astronautica. A jucat go in facultate si a revenit acum, dupa mai bine de 20 de ani. Si-a indeplinit si un vis mai vechi - acela de a deveni pilot pe avioane ultrausoare.

«Pilotand o aeronava ultrausoara castigi o dimensiune - din viata in 2D pe care o cunoastem cu totii, pentru cateva ore traiesti viata in 3D - este greu de explicat experienta pe care o traiesti in aer»
, spune Bogdan.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul
INSCRIERE evenimente CODECS.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!