Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Management performant - tips & tricks cu Răzvan Burlacu | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 12 februarie 2015

12 Ianuarie 2015
    

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema

MANAGEMENT PERFORMANT - TIPS & TRICKS CU RĂZVAN BURLACU


Acest workshop are drept scop definirea si alinierea in organizatie a celor mai bune practici de management, dar si formarea participantilor in sensul de dezvoltare a competentelor si abilitatilor manageriale.

V-ati propus sa va dezvoltati competentele si abilitatile manageriale de organizare, planificare, coordonare, monitorizare, comunicare, motivare sau delegare? Vreti sa deprindeti cunostinte referitoare la managementul schimbarii? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam la workshopul demo care va avea loc joi, 12 februarie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

BENEFICIATI DE 10% DISCOUNT DIN TAXA DE PARTICIPARE LA CURS (220 EURO + TVA / PARTICIPANT*), DACA VA INSCRIETI PE LOC LA CURSUL MANAGEMENT PERFORMANT DIN PERIOADELE 21-22 FEBRUARIE 2015 SAU 14-15 MARTIE 2015.
* in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul Management Performant va fi sustinut de Răzvan Burlacu.

De profesie inginer, Razvan are o experienta de peste 10 ani in numeroasele sale interventii in: o livrarea de programe de training pe vanzari, comunicare, negociere, managementul echipei si management performant o consultanta, instruire si audit pe managementul calitatii in urmatoarele sectoare de activitate: electric, productie componente auto, vanzari componente si service auto, confectii metalice, constructii civile, proiectare, pentru companii europene si din Romania; o participarea ca si auditor de terta parte in cadrul echipei de audit, la evaluarea activitatii unei retele nationale de service pentru calitate, mediu si sanatate si securitate in munca. De asemenea, Razvan este si tutor in cadrul programelor de Business Operations: delivering value si Professional Certificate in Management Open University Business School UK.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la
marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!