Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la seria de evenimente "CODECS - 20 de ani de excelenta in educatia manageriala"

03 Septembrie 2013
    

Anul acesta sarbatorim 20 de ani de cand oferim educatie de cea mai buna calitate in Romania, timp in care am sprijinit peste 20.000 de manageri romani sa-si imbunatateasca know-how-ul si performantele.

Cu aceasta ocazie lansam seria de evenimente „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala”. Evenimentele se vor desfasura sub forma de cursuri demonstrative dedicate tuturor celor interesati de dezvoltarea profesionala si personala.

In luna septembrie CODECS organizeaza trei astfel de evenimente in cadrul carora vor fi simulate situatii reale de curs si vor fi prezentate detalii despre programele de pregatire oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie: Certificatul Profesional in Management, Project Management si Business Operations.

Astfel, va invitam la primul eveniment din aceasta serie, care va avea loc miercuri, 11 septembrie 2013, incepand cu ora 18:00, si va avea ca tema “Provocarea Managementului”. In cadrul acestuia vor fi discutate teme precum: procesul de comunicare, elaborarea deciziilor, solutionarea problemelor, controlul, monitorizarea si evaluarea, primirea si prelucrarea informatiilor; strategii de schimbare, proceduri, tehnici si instrumente care pot fi utilizate in procese de schimbare, fie la nivel individual, fie organizational. De asemenea se va discuta si despre rolul si importanta informatiilor financiare.

„Companiile au nevoie in perioadele dificile de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si adaptabili, rezistenti la presiune si stres. Recomand programele oferite de CODECS ca fiind cele mai profesioniste programe de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera cunostinte solide si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programelor sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programele pun accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii” declara Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School.

Evenimentele vor avea loc la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS