Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la workshop CODECS - Piatra Neamt, 5 iulie 2012

05 Iulie 2012
    

CODECS va invita joi, 5 iulie 2012, incepand cu orele 17:00, la Piatra Neamt la un workshop dedicat educatiei de business.

Mai este educatia de business o necesitate in ziua de astazi? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze un manager de succes? Cat de util mai este un MBA?

CODECS va invita sa raspundeti la toate aceste intrebari in cadrul workshop-ului Open Mind.

Evenimentul este organizat sub forma unei dezbateri, in cadrul careia veti avea ocazia sa interactionati cu tutori si absolventi ai programelor de pregatire manageriala si sa aflati mai multe informatii despre programele CODECS organizate in parteneriat exclusiv cu Open University, cea mai mare universitate din Marea Britanie.

„Plecam de la convingerea ca cea mai buna investitie pe care o putem face este investitia in dezvoltarea noastra profesionala. Mai ales acum, cand piata fortei de munca a devenit atat de competitiva, educatia de business este cea mai in masura sa ne ofere un avantaj consistent in dezvoltarea carierei. Ma bucur ca vom organiza acest eveniment la Piatra Neamt si ii asteptam cu drag pe toti cei interesati de succesul in cariera sa ni se alature in cadrul acestei dezbateri”, spune Radu Dan Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS.

Evenimentul se va desfasura joi, 5 iulie 2012, la Central Plaza Hotel din Piatra Neamt (Piata Petrodava, nr. 1- 3), in sala de conferinta Atrium, incepand cu orele 17:00.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.
In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!