Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la workshop cu participare gratuita |Cum evitam esecurile in proiecte | 6 iulie

06 Iulie 2017
    

Exista cineva care sa nu fi participat la un proiect nereusit? Sau care sa nu fi avut mari probleme in timpul proiectelor? Sunt aceste esecuri ale oamenilor sau ale organizatiei?
Toate aceste intrebari sunt esentiale pentru orice project manager, aflat la inceput de drum sau cu expertiza in domeniu.
Vom discuta despre asemenea probleme dar si despre ce metode putem aplica pentru a trece peste aceste momente dificile.
Fie ca folosim metode precum Lessons Learned, Ciclul Kolb al invatarii, sau pur si simplu ne motivam cu gandul ca "what does not kill you makes you stronger", CODECS si Marian Oprea va promit o sesiune interactiva cu exemple si studii de caz din mai multe domenii.
Pentru a avea o imagine clara asupra potentialelor probleme intalnite in cadrul proiectelor si mai ales, pentru a invata sa le gestionam corespunzator, va invitam in data de 6 iulie sa luati parte la workshop-ul gratuit marca CODECS, sustinut in colaborare cu Marian Oprea.

Va puteti inscrie folosind formularul de aici
Workshopul se desfasoara la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, in data de 6 iulie 2017 intre orele 18 - 20. Locurile sunt limitate, iar inscrierea dvs. va fi confirmata.

Pentru inscrieri si informatii despre programele si evenimentele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro