Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor | Bucuresti, 30 iulie 2015

16 Iulie 2015
    

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor.

V-ati propus sa contribuiti cu mai multa eficacitate la optimizarea proceselor in organizatia dumneavoastra? Vreti sa luati decizii utilizand o metodologie riguroasa de crestere a capabilitatii si de reducere a defectelor in orice proces? Va doriti sa dobanditi o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma, adaptata la specificul de business din Romania?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre metodologia Lean Six Sigma in cadrul workshopului demonstrativ care va avea loc joi, 30 iulie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Incepand cu luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:

  • Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;
  • Certificatul de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA;
  • Doar pe baza Certificatului de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;
  • Recomandarea din partea CODECS pe baza careia veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;
     

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
 

Workshopul va fi sustinut de Alexandru Chirciu - International Certified Lean Six Sigma Black Belt.

Alexandru Chirciu, inginer in electrotehnica, International Certified Lean Six Sigma Black Belt și IASSC Accredited Training Associate, este consultant in transformari organizationale, avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.
Alexandru dispune de asemenea de o experienta vasta in IT si comunicatii. Experienta sa se extinde in diverse domenii acoperind industria farmaceutica, cea bancara, domeniul sanatatii publice precum si distributie de bunuri de larg consum. Proiectele pe care le-a condus s-au desfasurat in tara, in mai mult de 10 tari europene dar si in Canada.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °


Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.


Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Va asteptam!