Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | Lectii de Project Management | Bucuresti, 28 iulie 2015

14 Iulie 2015
    

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema LECTII DE PROJECT MANAGEMENT.

Evenimentul are un pronuntat caracter interactiv si se desfasoara sub forma unui workshop demonstrativ in cadrul caruia sunt analizate studii de caz propuse de participanti din activitatea proprie, urmarindu-se astfel stimularea creativitatii si insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru cresterea performantei in managementul proiectelor.

Evenimentul se va desfasura marti, 28 iulie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

De ce sa participati la acest workshop demonstrativ?

  • veti avea acces la serie de concepte, instrumente si tehnici de management de proiect dezvoltate pe baza metodologiei PMI (Project Management Institute);
  • veti avea oportunitatea de a interactiona cu specialisti, experti si consultanti in Project Management;
  • peste 10.000 de manageri au absolvit cursurile CODECS Project Management in Romania.

Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.
Invitatia se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.
 

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °
 

Workshopul va fi sustinut de Marian Oprea, PMP.

Cu o experienta de peste 10 ani in project management, process management si people management, Marian imbina prezentarea cunostintelor teoretice cu exemple din experienta proprie si din organizatiile din care a facut parte. Totul pentru o mai buna fixare a cunostintelor si transmiterea unei atmosfere placute.
Experienta vine din companii multinationale, din vanzari si productie. Ca si zone de expertiza, mentionam Project management, Risk management si Process management.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

 

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Va asteptam!