Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Lectii de management de proiect, atelier interactiv, Ploiesti

12 Februarie 2013
    

CODECS are placerea sa va invite in data de 26 februarie la evenimentul Open Mind Ploiesti - "Lectii de management de proiect". Atelierul interactiv va fi dedicat programului de Management de Proiect oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

Practic, pentru cateva ore, participantii vor deveni adevarati cursanti ai programului de pregatire manageriala, iar cei mai activi vor fi recompensati cu cate o carte de la Editura CODECS.

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Evenimentul se va desfasura marti, 26 februarie 2013, incepand cu ora 18:00, la Hotel Central din Ploiesti (Bulevardul Republicii nr. 1), Sala de conferinte Beta.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la
marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CODECS