Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Lectii de Project Management | Invitatie Workshop demonstrativ | Bucuresti, 17 iunie

28 Mai 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ dedicat temei Project Management - Lectii de Project Management.

Evenimentul are un pronuntat caracter interactiv si se desfasoara sub forma unui atelier de lucru in cadrul caruia sunt analizate studii de caz propuse de participanti din activitatea proprie, prin toate acestea urmarindu-se stimularea creativitatii si insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru cresterea performantei in managementul proiectelor.

Programul de Project Management CODECS este oferit in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie si are o traditie de peste 15 ani pe piata din Romania.

Management de Proiect | Manager Proiect - COR 242101
* Cursul autorizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari este scutit de plata TVA, conform OG 129/2000, privind formarea profesionala a adultilor.

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.
Invitatia se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Workshopul va avea loc marti, 17 iunie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS