Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

MBA: Alege calea catre o cariera internationala in management! Alege calea succesului!

10 Martie 2010
    

CODECS te invita miercuri 10 martie, in cadrul serii "OPEN MIND", sa descoperi programul Master of Business Administration (MBA), un program profesional de calificare in domeniul managementului, cu recunoastere internationala, oferit in Romania de Open University Business School din Marea Britanie.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de MBA. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinTa cu tutorii nostri si Alumni Open University Business School.

"Companiile au nevoie in perioadele dificile de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si adaptabili, rezistenti la presiune si stres. Recomand Certificatul Profesional in Management al Open University ca fiind cel mai profesionist program de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera solide cunostinte si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programului sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programul pune accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii." Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 10 martie, incepand cu ora 18:00 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 10 martie, la telefon 021.2525182/3/4
Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS