Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Open Mind - intra in lumea profesionistilor in management prin programele Open University

22 Septembrie 2010
    

Centrul de Studii CODECS Sud Est te invita miercuri 22 septembrie, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programele Open University din Marea Britanie - programe profesionale de calificare in domenii ca management general, management de proiect, managementul operatiunilor - avand recunoastere internationala.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programelor Open University. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu reprezentantii acestor programe: Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Academic Business School, Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect, cu tutorii nostri si cu Alumni Open University.

„Recomand programele Open University ca fiind cele mai profesioniste programe de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera solide cunostinte si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programelor sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programele pun accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii.” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Academic Business School CODECS.

“Practica a demonstrat ca managementul de proiect este abordarea cea mai adecvata domeniilor extrem de competitive, in care resursele trebuie utilizate cu eficacitate maxima. Si, oare, mai exista in zilele noastre altfel de domenii?” Gheorghe Stefanescu, Director Program Management de Proiect CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 22 septembrie, incepand cu ora 18:00 in sala de conferinte New York a hotelului Florida din Mamaia.

Participarea este gratuita.

Cum va evolua cariera ta? Decizia este la tine!

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 22 septembrie, la telefon 0241/543.920 ; 0241/543.930; persoana de contact Camelia Bucur, e-mail: camelia.bucur@yahoo.com.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS