Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Open Mind CODECS - Suceava

03 Aprilie 2013
    

CODECS va invita joi, 18 aprilie 2013, incepand cu orele 17:00, la Suceava la un workshop dedicat programelor de pregatire profesionala si personala.

Mai este educatia de business o necesitate in ziua de astazi? Care este calea cea mai accesibila catre o cariera in management? Ce solutii noi cauta companiile pentru eficientizarea activitatii de business? Ce obtine angajatorul, in urma instruirii angajatilor sai?

CODECS va invita sa aflati raspunsul la toate aceaste intrebari in cadrul workshop-ului Open Mind.

Pentru doua ore, va propunem un dialog despre eficienta, oameni si dezvoltare profesionala si personala. Evenimentul este organizat sub forma unei dezbateri, in cadrul careia veti avea ocazia sa interactionati cu tutori si absolventi ai programelor de pregatire manageriala si sa aflati mai multe informatii despre programele CODECS organizate in parteneriat exclusiv cu Open University, una dintre cele mai prestigioase scoli de business din Europa.

„Oamenii sunt cea mai buna resursa pe care companiile o pot avea, ei sunt cei care pot face foarte repede diferenta intre succes si esec. De aceea, ei trebuie sa fie capabili sa raspunda rapid si eficient provocarilor de business carora compania trebuie sa le faca fata. Mai ales in aceasta perioada, managerii trebuie sa vada lucrurile dintr-o perspectiva strategica, astfel incat sa actioneze nu doar ca experti si administratori de departament, ci sa poata sa integreze propriile lor decizii in strategia de business a companiei. Aceste cunostinte si abilitati pot fi dobandite prin educatia de business, cea mai in masura sa ne ofere un avantaj consistent in dezvoltarea carierei”, spune dr. Rodica Radulescu, Director Business School CODECS.

Evenimentul se va desfasura joi, 18 aprilie 2012, la Hotel Sonnenhof din Suceava (Bulevardul Sofia Vicoveanca 68) incepand cu orele 17:00.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS