Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Probleme si solutii in managementul de proiect, atelier interactiv, Bucuresti

18 Octombrie 2012
    

CODECS are placerea sa va invite joi, 18 octombrie, la un nou eveniment din seria CODECS Open Mind - "Probleme si solutii in Managementul de Proiect". Atelierul interactiv va fi dedicat programului de Management de Proiect si isi propune sa faca o prezentare ampla a cursurilor organizate de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

Finalizarea cu succes a unui proiect presupune trecerea printr-o serie de etape esentiale. Cunoasteti pasii pentru ducerea unui proiect la bun sfarsit? V-ati propus sa invatati mai multe despre managementul proiectelor? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre toate fazele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor. Cursul Management de Proiect prezentat de CODECS in cooperare cu The Open University Marea Britanie este recunoscut ca oferind pregatire valida de Manager de Proiect de catre Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA).

Evenimentul va va oferi detalii despre programele Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management, iar ulterior veti avea ocazia sa puneti in aplicare o serie de concepte de Management de Proiect in cadrul unui atelier interactiv.

Evenimentul se va desfasura joi, 18 octombrie 2012, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.
In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS