Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Project Management in actiune - curs demonstrativ

11 Septembrie 2013
    

CODECS continua seria de evenimente „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un curs demonstrativ dedicat programului Project Management - „Project Management in actiune”.

“Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.Sun Tzu “The Art of War

“Actualitatea acestui citat este remarcabila. Astazi putem interpreta aceasta idee ca un avertisment impotriva inceperii unei initiative de anvergura fara a avea indeplinite conditiile necesare. Programul de Project Managament poate ajuta in aceasta faza - "win first"- prin metodele si tehnicile de management verificate in timp. In niciun caz nu poate fi garantat succesul din cauza riscurilor independente de manager. Ceea ce poate fi insa garantat este faptul ca prin utilizarea in practica a cunostintelor dobandite in programul de Project Management oferit de CODECS, creste probabilitatea de succes si scade probabilitatea de esec.” declara Bogdan Sburlea, MBA Open University.

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Invitatia se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul managementului de proiect, cat si celor care se afla acum in etapa de formare profesionala si care doresc sa obtina inca de la inceputul carierei avantajul unei competente deosebite.

Evenimentul va avea loc miercuri, 25 septembrie 2013, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS