Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Provocarea Managementului | Invitatie workshop demonstrativ | 19 martie 2014 | ora 18:00

07 Martie 2014
    

In luna martie am pregatit tuturor celor interesati de dezvoltare o campanie de promovare a educatiei de business. In cadrul campaniei „Luna martie – luna educatiei la CODECS” va invitam la un workshop demonstrativ dedicat temei Provocarea Managementului.
In cadrul acestuia vor fi discutate teme precum: procesul de comunicare, elaborarea deciziilor, solutionarea problemelor, controlul, monitorizarea si evaluarea, primirea si prelucrarea informatiilor; strategii de schimbare, proceduri, tehnici si instrumente care pot fi utilizate in procese de schimbare, fie la nivel individual, fie organizational.

De asemenea se va discuta si despre rolul si importanta informatiilor financiare.

„Companiile au nevoie in perioadele dificile de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si adaptabili, rezistenti la presiune si stres. Recomand programele oferite de CODECS ca fiind cele mai profesioniste programe de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera cunostinte solide si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programelor sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programele pun accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii”

Dr. Rodica Maria Radulescu
Director CODECS Business School

Evenimentul va avea loc miercuri, 19 martie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Toti participantii care vor recomanda acest eveniment si altor persoane, iar acestea se vor inregistra folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS, vor primi o carte de la Editura CODECS – “Spune drept sau o sa te comporti stramb”, Autor Abe Wagner.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul de mai sus.

Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CODECS