Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Secretele comunicarii de succes | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 14 octombrie

01 Octombrie 2014
    

CODECS continua seria de evenimente din toamna 2014 cu un workshop demonstrativ cu participare gratuita cu tema SECRETELE COMUNICARII DE SUCCES.

Cum stii daca esti un bun comunicator? Cum devine vorbitul comunicare?
Te angajezi? Esti angajator? Cum comunici in ambele ipostaze?

Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul workshopului care va avea loc marti, 14 octombrie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.


Acest workshop ii va provoca pe participanti sa interpreteze corect mesajele dintr-o comunicare, sa identifice si sa isi insuseasca toate calitatile unui bun comunicator dar mai ales sa dobandeasca abilitati practice pentru o comunicare personala si publica de succes.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Beneficiati de 10% DISCOUNT din taxa de participare la curs (220 Euro + TVA / participant*) daca va inscrieti pe loc la cursul Secretele comunicarii de succes, care se va desfasura in perioada 31 octombrie - 1 noiembrie 2014.

* in aceasta suma sunt incluse mesele de pranz si coffee-break-urile

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va fi sustinut de Adriana Caranfil.
Adriana a activat, inca din primii sai ani de cariera, in imprevizibilul domeniu al mass-mediei. A fost realizator de emisiuni de radio si televiziune si jurnalist de presa scrisa vreme de 13 ani.
Trecerea spre domeniul COMUNICARE/PR/MARKETING s-a facut firesc, cunostintele acumulate in acest areal fiind principalul vector. A activat in institutii publice, companii private romanesti si structuri asociative.
Interesul viu pentru domeniul ezoteric, medicina complementara si evolutie personala a avut drept rezultat publicarea unei carti document, un interviu-fluviu realizat cu un fenomen al medicinii alternative: „Valeriu Popa. Din Tainele Unui Initiat Roman".
Motto-ul sau in viata este: ’Traim in cea mai buna dintre lumile posibile, lumea lui Aici si Acum’

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!