Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Tehnici des folosite in proiecte | Workshop Gratuit

11 Mai 2017
    

De cate ori n-ati auzit "sa facem un brainstorming" pentru a rezolva ceva?
Dar "de ce avem aceasta problema"? Ati ghicit, aceasta din urma se refera la diagrama cauza-efect sau Ishikawa. Acestea sunt tehnici de lucru foarte folosite in managementul proiectelor.
Despre acestea dar si despre altele cum ar fi Lessons learned, analiza Pareto, analiza cost-beneficiu (CBA) si altele, va invitam la
Workshop Gratuit | Lectii de Project Management.

Cine?
Gazda dumneavoastra va fi Marian Oprea PMP, PMI-PBA, CBAP, ITIL. Cu o experienta de peste 15 ani in project management, process management si people management, Marian imbina prezentarea cunostintelor teoretice cu exemple din experienta proprie sau din organizatiile din care a facut parte. Totul pentru o mai buna fixare a cunostintelor si transmiterea unei atmosfere placute.
Experienta vine din companii multinationale, dar si din vanzari si productie. Ca si zone de expertiza, mentionam Project management, Risk management si Process management.

Unde?
La Centrul de Training CODECS din str. Agricultori 37-39 sector 2 Bucuresti.
Cand?
Joi 11 mai 207 in intervalul 18.00 - 20.00.
De ce sa participati?
Pentru ca vom expune subiectele intr-un mod simplu si intuitiv, inclusiv prin scenarii de lucru in proiecte, pe care le vom analiza impreuna.
Veti intalni alti profesionisti interesati de managementul de proiect.
Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Inscrieri prin completarea formularului.

Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.