Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Workshop Demonstrativ | Business Process Management | 29 martie 2018

29 Martie 2018
    

Companiile nu mai pot ignora Business Process Managementul dacă doresc să atingă rapid un nou nivel de performanță. BPM este mijlocul de aliniere a tehnologiilor și a afacerilor, rezultatul fiind creșterea eficienței și a calității, reducerea costurilor, respectarea reglementărilor si o mai mare predictibilitate si reducerea riscurilor.
Procesele de afaceri se află în centrul oricărei inițiative BPM. Scopul final al oricărei implementări BPM este de a crea o organizație performanta care răspunde rapid la schimbare. La CODECS, te ajutăm să identifici setul corect de procese de business in vederea optimizarii; vei afla cum sa descoperi detaliile acestor procese și cum sa le optimizezii pentru excelență operațională potrivită cerințelor clientului; Vom descoperi modalitati de configurare și implementare a proceselor optimizate.

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Business Process Management.
Workshopul se desfasoara la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, in data de 29 martie 2018 intre orele 18 - 20. Locurile sunt limitate, iar inscrierea dvs. va fi confirmata.

Pentru inscrieri accesati formularul: aici