Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Workshop GRATUIT - Lock the (supply) chain - 5 octombrie 2017

05 Octombrie 2017
    

Materiale, bani si informatii; 3 elemente ce vrei sa le ai sub atenta observatie astfel incat departament cu departament, furnizor cu client, veriga cu veriga, legate si performante sa fie.
Cand lucrezi singur, dupa propiile obisnuinte si nevoi, verigile par usor de organizat : de la tine la restul, de la ei la tine si tot asa pana cand viteza de miscare devine atat de mare incat verigile activitatilor pe care le a de intreprins iti scapa printre degete.
Te confrunti mai intai cu intrebari uzuale: « Pentru ce am venit in aceasta camera ?! » sau «Le-am pus atat de bine incat am uitat unde ?!» si apoi cu unele neastepate « Cand a trecut pe langa mine?» Cand ai pe langa tine un invatacel, te bucuri « Ce bine se leaga verigile » si te indoiesti de alegerea facuta : « Le gaseam in dezordinea mea. » sau « Niciodata nu le pune unde i-am spus. » Uite asa veriga crapa si scapa.
Cand ai peste 5 colaboratori, esti ca intr-o panza de paianjan : « Imi trebuie harta sa nu ma pierd in propriul birou » sau «Un pas gresit si clientul mi-a cazut in plasa concurentei » ; alte verigi pierdute.

Iti propunem o activitate practica de simulare a unui lant de verigi logistice astfel incat pornind de la tine pana la mii de colaboratori sa : Stii in orice moment unde se afla orice document, obiect sau activitate si in ce stare Identifici verigile neporformante din lant Gestionezi resursele limitate Reduci impactul variabilitatii mediului extern prin adaptarea interna a vitezei si vizibilitatii.

Inscrie-te la workshop si afli:
· Vei descoperi de ce un business are nevoie de supply chain
· Vei afla ce presupune organizarea fluxurilor de informatii, bani si materiale
· Vei sti pasii pentru implentarea supply chain

Acest workshop este pentru tine daca :
Esti antreprenor, manager, coordonator logistic/ supply chain
Organizarea si fluidizarea activitatilor sunt pentru tine : responsabilitate, pasiune sau nevoie
Iti place sa inveti lucruri noi si utile prin joc si experiment

CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Lock the (supply) chain | Supply Chain Management.Workshopul se desfasoara la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, in data de 5 octombrie 2017 intre orele 18 - 20.

Pentru inscriere completati formularul: https://goo.gl/forms/oyDwXJw3jVMnm0ll1
Locurile sunt limitate, iar inscrierea dvs. va fi confirmata.