Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Workshop interactiv "Supply Chain si Business Operations"

21 Septembrie 2011
    

CODECS va invita miercuri, 21 septembrie, in cadrul serii OPEN MIND organizata la Timisoara, sa descoperiti programele Open University din Marea Britanie, cea mai mare scoala de business din Europa. Evenimentul va avea loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programelor cu recunoastere internationala.

Intalnirea va fi dedicata cursurilor Supply Chain si Business Operations.

Incepand cu luna octombrie 2011, CODECS lanseaza programul Supply Chain dedicat managerilor din departamentele de logistica, dar si celor care aspira la o astfel de pozitie manageriala. De asemenea, cursul se adreseaza si managerilor sau personalului de execuție care isi desfasoara activitatea in alte arii functionale decat aprovizionare sau distributie, dar care doresc sa isi imbunatateasca pregatirea in acest domeniu. Programul abordeaza sistemele de aprovizionare si distribuție (supply chain systems), precum si parțile componente ale acestora, intr-o maniera integrata, pornind de la premisa ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat si unitar.

Alaturi de programele MBA si Certificat Profesional in Management, Business Operations este un alt curs pe care CODECS il ofera in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie. Este un program destinat in primul rand managerilor de operatiuni, dar el este accesibil si util si antreprenorilor interesati de cresterea eficientei operationale in productie, servicii, achizitii sau logistica.

Veniti sa aflati mai multe, sa stati de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunoasteti oameni interesati, ca si dumneavoastra, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Participarea este gratuita.

Rezervati acum un loc pentru evenimentul din 21 Septembrie, la telefon 0256.295.355 sau 0730.710 422.

Persoana de contact: Georgeta Burov, e-mail: timisoara@codecs.ro

Va asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 21 Septembrie, incepand cu ora 18:00 la CASA PALACE din Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 8, Timisoara