Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Workshop interactiv-beneficiile programelor Open University

15 Martie 2011
    

CODECS te invita marti 15 martie, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi programele Open University din Marea Britanie - programe profesionale de calificare in domenii ca management general, management de proiect, managementul operatiunilor - avand recunoastere internationala.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programelor Open University. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni Open University Business School.

„Companiile au nevoie in perioadele dificile de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si adaptabili, rezistenti la presiune si stres. Recomand Certificatul Profesional in Management al Open University ca fiind cel mai profesionist program de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera solide cunostinte si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programului sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programul pune accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii.” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 15 martie, incepand cu orele 18:00, la Hotel Florida din Mamaia, sala New York.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Inscrierile se fac la adresa de email: marketing@codecs.ro.

Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS