Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Workshopul interactiv OPEN MIND Next Steps

02 Februarie 2011
    

CODECS te invita miercuri 2 februarie, in cadrul serii “OPEN MIND”, sa descoperi Certificatul Profesional in Management, un program profesional de calificare in domeniul managementului, cu recunoastere internationala, oferit in Romania de Open University Business School din Marea Britanie.

Evenimentul are loc sub forma unui workshop interactiv, in care vor fi prezentate beneficiile programului de Certificat Profesional in Management. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a face cunostinta cu tutorii nostri si Alumni Open University Business School.

„Companiile au nevoie in perioadele dificile de manageri cu o buna capacitate de analiza, inovativi si adaptabili, rezistenti la presiune si stres. Recomand Certificatul Profesional in Management al Open University ca fiind cel mai profesionist program de dezvoltare manageriala din Romania, intrucat ofera solide cunostinte si posibilitatea dezvoltarii unor aptitudini si comportamente absolut necesare managerilor care-si desfasoara activitatea in conditii de extrema incertitudine. Atuurile programului sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate si flexibilitate, expunerea internationala, networking, diversitatea culturala. Programul pune accent pe dezvoltarea capacitatii de analiza critica, a abilitatilor necesare rezolvarii problemelor concrete de management si pe stimularea creativitatii.” Dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School CODECS.

Vino sa afli mai multe, sa stai de vorba cu tutorii nostri, practicieni si manageri cu experienta si sa cunosti oameni interesati, ca si tine, de dezvoltarea lor profesionala si personala.

Te asteptam la evenimentul OPEN MIND, care va avea loc in data de 2 februarie, incepand cu orele 18:00 la sediul CODECS din Strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

Participarea este gratuita.

Rezerva-ti acum un loc pentru evenimentul din 2 februarie, la telefon 021.2525182/3/4.

Persoana de contact: Alina Mosor, e-mail: alina.mosor@codecs.ro.