Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

COACHING PENTRU LIDERI

Autor: Graham Lee
Pagini: 291
Pret: 49 RON
    

De la dezvoltarea personala la performanta organizationala

Coachingul pentru lideri urmareste sa-i faca pe manageri sa se schimbe, printr-o metoda care le asigura managerilor de la toate nivelurile un esential spatiu pentru reflectie. Managerii invata sa se inteleaga pe ei insisi mai bine, sa-si infrunte deschis obstacolele si sa-si urmeze ambitiile si aspiratiile, canalizandu-si creativitatea in directia obiectivelor organizationale.

O asemenea schimbare nu se produce cu usurinta. Unii manageri reusesc sa adopte noi abordari sau metode, dar curand incep sa revina la stilurile lor obisnuite, resemnandu-se cu ideea ca anumite comportamente fac parte din personalitatea lor sau linistindu-se singuri ca pot continua sa aiba succes in ciuda anumitor neajunsuri.

Rezistenta la schimbare este o componenta inerenta a conditiei umane, iar demersul de coaching nu poate avea succes decat daca le stimuleaza oamenilor capacitatea de a se intelege, de a vedea cum li s-au format in timp stilurile si preferintele uzuale si de a folosi auto-cunoasterea drept platforma pentru definirea lor.


Adauga in cos Adauga in cos