Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Coaching pentru un coach

Autor: Alison Hardingham
Pagini: 295
Pret: 33 RON
    

Dezvoltarea personala pentru specialistii in dezvoltare personala


Coachingul este o cheie universala de acces la resursele oamenilor si organizatiilor. Toti avem nevoie de coaching. Chiar si un coach puternic si experimentat are nevoie de antrenament si supervizare in coaching.
Coachingul este, in esenta,... o indicatie exploratorie pentru activarea sinapselor necesare unei actiuni dorite, o interactiune umana care activeaza resurse nefolosite, sustine motivatii, inspira, extinde cadrul de referinta.
Chiar si pentru persoanele cu multa experienta de coaching, exista inca ceva de invatat din aceasta carte. Si, in cele din urma, va va ajuta sa ajutati oamenii pe care ii instruiti sa isi imbunatateasca performantele si sa obtina rezultatele pe care ei le vor.

Fie ca esti un coach cu experienta sau abia la inceput, un consultant specializat sau un manager de coaching, aceasta carte te va ajuta sa devii mai bun si sa te bucuri mai mult de ea. Si, in cele din urma, te va ajuta sa ii ajuti pe oamenii pe care ii antrenezi sa-si imbunatateasca performanta si sa obtina rezultatele pe care si-au propus. Structurat in capitole clare, usor de navigat, care va permit sa va concentrati asupra materialului dupa cum este necesar, antrenorul va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va ajuta sa va dezvoltati si sa va imbunatatiti setul de abilitati.


Adauga in cos Adauga in cos