Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Dincolo de Machiavelli

Autor: Roger Fisher, Elizabeth Kopelman
Pagini: 179
Pret: 29 RON
    

Instrumente utile pentru o buna gestionare a conflictelor

Conflictele sunt inevitabile. Nu mai putem ignora o criza, oriunde in lume asa cum nici pasagerul de la clasa I a unui pachebot nu poate spune "nu va ingrijorati, spartura este jos la clasa a treia".
Gasiti aici cateva instrumente utile pentru gestionarea conflictului si aplicatiile lor practice.
Merita sa reflectam sistematic asupra felului in care ar arata lumea daca ar fi mai buna si, in special, asupra pasilor specifici pe care lumea intreaga - sau fiecare fiinta umana in parte - ii poate face spre o ameliorare.
Cartea "Dincolo de Machiavelli" prezinta cateva instrumente utile in analiza conflictului si cateva aplicatii practice ale acestor instrumente, care pot contribui la rafinarea aptitudinilor pentru solutionarea problemelor. In loc de a intreba de ce merg sau de ce nu merg lucrurile asa cum trebuie, cartea arata cum pot fi acestea influentate de oameni.
In loc de a arata doar cum fac altii anumite lucruri, cartea atrage atentia asupra felului in care ar putea oamenii din cadrul guvernelor si din afara lor - savantii, managerii, lobistii, universitarii, jurnalistii, diplomatii, conducatorii bisericii, studentii - sa influenteze evenimentele internationale.
Desi aici este vorba indeosebi de conflictele internationale, ideile prezentate sunt aplicabile si pentru alte tipuri de dispute.


Adauga in cos Adauga in cos