Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Limbi straine


Hello! Ciao! Willkommen! Bienvenida!

Oricare ar fi limba, noi iti uram bun venit la cursurile noastre de limbi straine!
Daca esti pasionat de limbi straine sau doresti sa inveti o limba straina pentru ca iti este necesara in evolutia ta in cariera, te asteptam pentru a ne cunoaste si pentru a gasi solutia care ti se potriveste.

Un training de limbi straine este, in opinia noastra, despre crearea unei legaturi cu ceilalti membri ai grupei, despre a invata cu placere si a evolua continuu, despre energie buna si timp frumos petrecut alaturi de oameni cu care imparti aceleasi interese.

   
Cursuri Limba Engleza   Cursuri Limba Germana   Cursuri Limba Spaniola


   
Cursuri Limba Italiana   Cursuri Limba Engleza pentru Afaceri   Cursuri Limba Engleza pentru IT


La CODECS, ne asiguram ca oferim fiecarui cursant in parte tot suportul pentru de a avea succes in studiul unei limbi straine. Astfel, pentru a sti de unde pornim cu predarea limbii straine, evaluam intotdeauna abilitatile cursantilor, in scris si oral, inca dinaintea inceperii cursului. Apoi, identificam nevoile si obiectivele de invatare ale grupei dar si ale fiecarui cursant in parte, ne indreptam atentia catre a-i cunoaste pe oamenii cu care interactionam la curs, lucru util pentru a construi relatii profesionale trainice.
Prin activitati de predare interactive, La CODECS ai parte de training-uri de limbi straine practice si utile, personalizate pentru fiecare cursant.

In cadrul acestor cursuri, punem accentul pe consolidarea capacitatii participantilor de a comunica fluent si corect in limba straina aleasa.
Iti punem la dispozitie servicii pe masura exigentelor tale:
  • Cursuri de limbi straine pentru adulti: limbaj general si limbaj de specialitate (medical, pentru afaceri, juridic, ethnic, etc.)
  • Cursuri de limba romana pentru straini

Cursurile noastre promoveaza invatarea mixta - combinatia dintre instruirea cu profesori si cea pe baza tehnologiei. Metoda ofera flexibilitatea de a studia in ritm propriu, pe o platforma de studiu, dar ofera si factorul uman prin primirea de suport permanent din partea unui trainer specializat.

Invata sa comunici cu succes intr-o limba straina si ti se vor deschide noi drumuri si perspective profesionale!

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant iti sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro