Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

DIACONESCU (BODEA) ILEANA MARIA

    

La 3 ani de la absolvirea Universitatii de Medicina am schimbat radical traseul meu profesional, inlocuind cariera de medic de familie cu cea de reprezentant medical al unei companii farmaceutice. Aceasta a insemnat, in primul rand, tranzitia de la sistemul de stat la cel privat al unei companii multinationale, guvernat de competitivitate, diversitate si dinamism.

Dupa cativa ani de activitate in domeniul farmaceutic, am decis ca este momentul unei noi provocari si am inceput cursurile CODECS si apoi The Open University Business School, privindu-le ca pe o necesitate a dezvoltarii mele personale si profesionale. Am parcurs toate etapele cursului, in paralel cu evolutia carierei mele: Project Manager, Brand & Customer Manager si Sales Manager, incercand sa aplic cat mai mult din ceea ce invatam la scoala, in activitatea de zi cu zi.

A fost un efort sustinut, de lunga durata, care a necesitat petrecerea a numeroase ore din timpul personal in fata manualelor si a calculatorului, in detrimentul familiei si al odihnei. Dar acest efort a fost alimentat de ambitie si dorinta de reusita.

As putea compara aceasta experienta cu ascensiunea unui munte, fiind o calatorie chinuitor de lunga si obositoare, dar pe care o dai uitarii in momentul in care ajungi in varf, iar ceea ce mai conteaza este doar privelistea incantatoare si sentimentul victoriei.
Nu pot sa inchei fara sa-i amintesc pe cei care au fost alaturi de mine si de colegii mei, tutorii si familiile care ne-au inteles si ne-au sprijinit in efortul nostru de a fi mai buni.