Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

TIBA MARGARETA IULIANA

    

Finalizarea programului MBA al Open University reprezinta pentru mine un reper al dezvoltarii profesionale si chiar personale. Intensitatea si complexitatea programului parcurs, partea teoretica dar mai ales partea aplicata a acestuia, mi-au deschis noi perspective in tratarea situatiilor critice, atat din perspectiva timpului de raspuns asteptat cat si a gradului de dificultate a problematicii.

De asemenea, consider ca am pus astfel bazele solutionarii mai eficiente si mai structurate a situatiilor manageriale cu care ma confrunt in activitatea curenta, intr-un mediu economic din ce in ce mai provocator si complex. Pentru mine formatul invatamantului la distanta a reprezentat avantajul major al combinarii formarii academice cu testarea imediata in practica a multitudinii de concepte si instrumente manageriale dobaadite in cadrul formarii teoretice.

Cred cu toata taria ca aceasta calificare obtinuta este pentru mine un moment important al dezvoltarii profesionale si personale, astfel incat pe termen lung totul va fi judecat ca fiind inainte sau dupa absolvirea programului MBA.