Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

ZLATIANU RADU MIHAI

    

Cred ca e firesc sa ne uitam inapoi la inceput, acum cand am ajuns la final. Imi amintesc de prima zi cand am inceput scoala, eram emotionat si totusi nelinistit. Incantat de perspectiva de a intelege cum functioneaza lumea, de a invata de la o elita ce a ajutat la modelarea ei. Nelinistit daca eram la nivelul asteptat, daca am ceea ce trebuie – calibrul necesar.

Am castigat mult mai mult decat ma asteptam de la program. Bineinteles ca am parcurs etapele standard pentru un MBA: strategie, finante corporatiste, operatiuni de afaceri, etc, numai ca acestea sunt predate in mai toate universitatile la acelasi nivel (mai mult sau mai putin). Valoarea in sine consta in buna cunoastere a economiei Europene si internationale, de interactiunea dintre profesorii britanici si studentii internationali.

Reflectand, cred cu siguranta ca am avut un grad ridicat de incredere oarba in ceea ce priveste decizia mea de a face un MBA. Este ceva ce am stiut in adancul meu ca vreau sa realizez, „busiuness-ul” fiind subiectul pe care l-am studiat intotdeauna cu bucurie. Nu am nici o indoiala ca anii petrecuti invatand m-au schimbat ca persoana, experientele pe care le-am trait fiind cu adevarat unice.

Oamenii ma intreaba cum ma simt acum ca am terminat un MBA si daca a meritat. Cred cu toata puterea fiintei mele ca este un moment definitor in viata mea. Cu siguranta am castigat mai multe cunostiinte pe care nu le aveam inainte si cred ca adevaratul impact a fost (si este) o schimbare a modului in care privesc provocarile si increderea mea de a le depasi.