Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Managementul Operatiunilor

    

Stefan Duhovnicu, absolvent MBA Open University Business School, recomanda "Managementul Operatiunilor".

“Managementul operatiunilor este important”…“este totodata, si interesant” si “incitant” sunt cuvintele de intampinare din introducere. Altfel spus, vorbim de un domeniu vital si de continua actualitate pentru organizatii, care trebuie sa isi alinieze procesele creand produse si servicii care raspund la cerintele pietei si ale clientilor. Este deci domeniul unui joc continuu al echilibrarii cererii cu oferta si intre venituri si costuri prin cresterea eficientei, totul pivotand in jurul conceptului de valoare. Valoare pentru client si ceilalti factori interesati.

Cei mai multi ii spun simplu ‘biblia’ si nu gresesc cand fac aceasta afirmatie indrazneata.

Desi autorii se adreseaza celor care doresc o introducere in domeniul operatiunilor, ei reusesc cu mult mai mult oferind un traseu logic de parcurgere a activitatilor de management a operatiunilor cu un continut foarte cuprinzator, acoperind ariile semnificative pentru majoritatea tipurilor de operatiuni fie ca vorbim de productie sau livrare de servicii. Astfel aceasta carte ofera raspunsuri clare si managerilor de operatiuni pentru provocarile date de obiectivul de a livra produse si servicii la un cost optim si un profit maxim in contextul schimbarilor continue in preferintele clientilor, concurenta si nu ultimul rand in tehnologie.

Structura acestei carti are o consistenta deosebita. Ea abunda in exemple rezolvate, in comentarii critice si studii de caz, in probleme si activitati de studiu.

Fata de editiile anterioare, editia a 5-a ofera in plus la inceputul fiecarui capitol o sectiune de “operatiuni in practica” ce intentioneaza sa introduca in atmosfera subiectului printr-un exemplu practic ce ii demonstreaza relevanta.

Cartea "Managementul Operatiunilor" este oferita in Romania in exclusivitate de Editura CODECS si poate fi comandata online, accesand site-ul librariei virtuale CODECS https://www.codecs.ro/librarie/managementul-operatiunilor