Workshop Gratuit | Instrumente de Project Management

18 Martie 2021

Te invitam la un Workshop gratuit in care sa discutam si sa trecem in revista principalele instrumente folosite in managementul de proiect. Poti participa online sau te poti alatura noua in classroom.

»detalii

Supply Chain Management - End to End Game | Workshop Gratuit

10 Iunie 2021

Fluxul de materiale, bani și informații sunt 3 elemente importante pe care sa le avem sub atenta observație astfel încât fiecare departament si partener, să obțină performanță.
Iți propunem o activitate de cunoaștere si simulare a unui lanț supply chain. Vino sa descoperi de ce un business are nevoie de supply chain.

»detalii

WEBINAR Gratuit: RPA, Digital, AI, BPM - Lean Six Sigma connection

19 Martie 2020

Intr-o lume in care RPA, Digital, AI si poate mai putin BPM sunt cuvinte cheie prin care organizatiile se transforma intern dar si experienta clientului, ramane o singura intrebare: Cum ne asiguram ca folosim aceste "solutii" in cel mai bun mod pentru organizatiile noastre astfel incat sa le valorificam in cel mai bun mod potentialul?

»detalii

Workshop Gratuit | Risk Management - Tips&Tricks

09 Iulie 2020

Se aplica riscul in toate proiectele?
Te invitam joi 9 iulie la o sesiune open gratuita in care sa descoperi instrumente de lucru pentru gestionarea riscului. Pe baza unui scenariu de lucru vom trece in revista elemente legate de risc din proiectele AGILE.

»detalii

Play Leadership | Invitatie la workshop gratuit - 21 februarie

21 Februarie 2019

Stim ca leaderul este cel care ii conduce pe ceilalti chiar daca nu a fost delegat in mod explicit cu aceasta responsabilitate.
Doar ca: atitudinea, viziunea si modalitatea de actiune a unui lider de succes nu vin intotdeauna in mod natural. De aceea cei ce vor sa devina leaderi au posibilitatea de a invata, practica si adapta abilitatile esentiale de conducere in timp.
Acest workshop va propune ca prin joc sa imbunatatiti abilitatile de leadership si eficienta actiunilor voastre. Este un joc bazat pe invataturile lui John Maxwell care spune ca "totul se ridica sau se prabuseste din cauza leadershipului"
De ce un joc si nu un curs clasic? Pentru ca leadership-ul se intampla printre oameni, unde dincolo de putere vedem inspiratie, suport, incredere, dezvoltare, ascultare ... Oamenii sunt cei de la care poti invata si impreuna cu care poti practica.
Joaca acest joc joi 21 februarie ora 18.45 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.
Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS iti sta la dispozitie la numerele de telefon 0212525182/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.
Beneficiile workshopului:
  • Vei descoperi de ce acum esti un leader
  • Vei descoperi ce poti face pentru a fi un leader
  • Vei descoperi ce apreciaza ceilalti la un leader

Cui se adreseaza :
  • Tuturor persoanelor care doresc sa creasca abilitatile de leadership

Program workshop:
  • 18.30-19.00 Primirea participantilor & networking
  • 19.00-21.00 Workshop participativ & experential
  • 21.00-21.30 Networking

»detalii

Optimizarea Proceselor de Business | Invitatie la workshop gratuit - 14 martie 2019

14 Martie 2019

Te invitam la CODECS să afli cum identifici setul corect de procese de business in vederea optimizarii; vei afla de ce Lean Six Sigma este una din cele mai utilizate metodologii de imbunatatire a proceselor.
CODECS va invita la un workshop cu participare gratuita unde vom vorbi despre optimizarea proceselor de business.

»detalii

Guvernanta dinamica pentru organizatii Agile

17 Mai 2019

Metodele Agile sunt necesare, dar nu si suficiente atunci cand se doreste extinderea in toata compania. Inovatia in guvernanta organizationala, cum este si guvernanta dinamica, cunoscuta si sub numele de Sociocratie, combinata cu metodele Agile, este nivelul urmator de evolutie care propulseaza afacerile in viitor si le permite sa-si defineasca o cale noua spre succes intr-un mediu foarte comptetitiv.

»detalii

Mituri in Previziune | Workshop Gratuit

27 Mai 2019

Sa plec cu umbrela sau fara umbrela, sa produc haine rosii sau albastre, sa am incredere sau sa nu am in noul client... Unele surse spun ca zilnic luam peste 35.000 de decizii presupunand viitorul.
Te invitam luni 27 mai sa impartasim ce mituri exista astazi si le folosim pentru a alege acțiunile noastre.

»detalii

End to end supply chain game | Invitatie la workshop gratuit

31 Ianuarie 2019

Materiale, bani si informatii; 3 elemente ce vrei sa le ai sub atenta observatie astfel incat departament cu departament, furnizor cu client, veriga cu veriga, legate si performante sa fie. Vino joi 31 ianuarie la workshopul „End to end supply chain game” organizat de CODECS sa descoperi de ce un business are nevoie de supply chain

»detalii

Reteta unui proiect de succes | Invitatie la workshop gratuit- 17 ianuarie

17 Ianuarie 2019

Vino joi 17 ianuarie sa descoperi ingredientele pe care un bun Project Manager (fie el si bucatar) le poate pune inauntru unui proiect pentru a rezulta un produs de calitate. CODECS va invita la Workshop GRATUIT - Reteta unui proiect de succes

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT - 21 iunie | Lectii de Management de Proiect

21 Iunie 2018

Ne propunem sa trecem in revista motivele pentru care sunt incepute proiectele in organizatii si sa descoperim legatura dintre proiecte si strategia firmelor/persoanelor.
Vom vedea care sunt aceste categorii de motive. Vom intelege cine ia decizia inceperii proiectelor. Lucram pe echipe la studii de caz ce ne vor face sa intelegem nevoia initierii si dezvoltarii proiectelor
Va invitam la workshop GRATUIT marca CODECS pe teme de project management.

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT | LEAN SIX SIGMA Methodology

14 Iunie 2018

INVITATIE LA #WORKSHOP GRATUIT | LEAN SIX SIGMA Methodology Vino sa descoperi cea mai raspandita metodologie de optimizare a proceselor. Vei afla cum se aplica Lean Six Sigma in diferite industrii. Vei intelege cum te poate ajuta Lean Six Sigma in afacerea ta si de ce o certificare Lean Six Sigma poate fi un upgrade al carierei tale. Iti vor raspunde la intrebari traineri certificati international. #CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Lean Six Sigma Methodology. Workshopul se desfasoara la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, in data de 14 iunie 2018 intre orele 18 - 20. Locurile sunt limitate, iar inscrierea dvs. va fi confirmata. Inscrierea se face prin completarea formularului: https://goo.gl/forms/1iWxO8IWbT1BJajb2

»detalii

Japonez pentru o seara | Workshop Gratuit | 24 mai 2018

24 Mai 2018

Ce fel de tara este Japonia? Ce fel de oamenii sunt japonezii? Unde este granita dintre poveste si realitate? De ce alfabetul lor e atat de diferit? Sunt doar cateva dintre milioanele de intrebari pe care curiozitatea ti le starneste. CODECS incearca sa raspunda la ele in joi 24 mai in cadrul unui workshop gratuit.

»detalii

Workshop Gratuit | Profilarea Comportamentala | 19 aprilie

19 Aprilie 2018

De ce e important sa poti identifica profilele comportamentale – ale tale si ale celorlalti? E important pentru ca iti poti construi o imagine mai clara, bazata pe stiinta – da, exista un studiu psihologic care a durat 40 ani in spatele metodei – asupra modului in care relationezi cu ceilalti. CODECS te invita la un atelier grtuit de 3 ore

»detalii

CODECS recomanda: HR Summit Timisoara | 26 aprilie 2018

26 Aprilie 2018

Editia HR Summit Timisoara are loc pe 26 Aprilie in incinta Hotel NH Timisoara si reuneste comunitatea de resurse umane din zona Banatului intr-un context care promoveaza invatarea continua, networkingul si implicarea. Detaliile despre speakerii prezenti la eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro.

»detalii

Workshop Demonstrativ | Business Process Management | 29 martie 2018

29 Martie 2018

Companiile nu mai pot ignora Business Process Managementul dacă doresc să atingă rapid un nou nivel de performanță. BPM este mijlocul de aliniere a tehnologiilor și a afacerilor, rezultatul fiind creșterea eficienței și a calității, reducerea costurilor, respectarea reglementărilor si o mai mare predictibilitate si reducerea riscurilor.
CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Business Process Management.

»detalii

CODECS recomanda: HR Summit Cluj 13-14 martie

13 Martie 2018

Editia HR Summit de la Cluj-Napoca, din 13-14 Martie, imbunatateste conceptul deja consacrat prin alinierea la cerintele pietei, subiecte de interes, speakeri internationali si publicuri tinta emergente.

»detalii

Workshop Gratuit | Costuri si Bugete ... sau unde tai si unde creste

15 Februarie 2018

CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Costuri si Bugete ...sau unde tai si unde creste .

Vino sa descoperi secretele unei bugetari de succes si sa intelegi calculatia costurilor!
Vei afla cum poti sa iti concentrezi resursele pe îmbunatatirea profiturilor, reducand costurile si sporind rentabilitatea.

»detalii

Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume

04 Decembrie 2017

Access MBA vă oferă oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbiți direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.

»detalii

Workshop Gratuit | 4 perspective ale performantei manageriale

28 Noiembrie 2017

Ce ȋnseamnă performanţă? Cum poate fi ea definită şi măsurată ? De ce fiecare ȋnţelege altceva prin performanţă ? Sunt ȋntrebări la care vom ȋncerca să răspundem ȋn cadrul unui workshop cu participare gratuita marti 28 noiembrie 2017.

»detalii

Workshop GRATUIT - Lock the (supply) chain - 5 octombrie 2017

05 Octombrie 2017

Materiale, bani si informatii; 3 elemente ce vrei sa le ai sub atenta observatie astfel incat departament cu departament, furnizor cu client, veriga cu veriga, legate si performante sa fie.

»detalii

Invitatie la workshop cu participare gratuita |Cum evitam esecurile in proiecte | 6 iulie

06 Iulie 2017

Exista cineva care sa nu fi participat la un proiect nereusit? Sau care sa nu fi avut mari probleme in timpul proiectelor? Sunt aceste esecuri ale oamenilor sau ale organizatiei?
Vino joi 6 iulie la un Workshop Gratuit pe tema managementului de proiect

»detalii

Ce vor clientii? | Invitatie la workshop gratuit | The new Sales era!

27 Iunie 2017

Orice achizitie este bazata pe EMOTIE, iar rationalul doar justifica decizia.Vino sa afli mai multe la un workshop gratuit marca CODECS. Ce vei primi ? Un atelier GRATUIT de 2 ore in care iti oferim: 1 metoda de profiling comportamental + 1 tehnica de comunicare centrata pe particularitatile tale si ale clientului din fata ta!

»detalii

Reprezentatii Rolls Royce, Riot Games si Hogan Assessments pentru prima data in Romania

17 Mai 2017

Oameni care gestioneaza si dezvolta resursa umana din spatele brandurilor prezente la nivel mondial, precum Rolls Royce si Riot Games, confirma prezenta la Conferinta de Resurse Umane HR Summit Timisoara.

Care sunt provocarile din aceasta liga? Cum gestionezi eroii in viata reala sau in realitatea virtuala? Cum mentii un brand de lux la standarde inalte? Despre toate acestea si alte subiecte captivante se discuta in cadrul comunitatii HR Summit.
gn: justify;">

»detalii

MBA One-To-One la Bucuresti

15 Mai 2017

Liderul mondial în organizarea evenimentelor MBA One-To-One se întoarce la București în data de 15 mai. În curând, cele mai bune școli de afaceri din lume vor veni să vă întâlnească!

»detalii

Tehnici des folosite in proiecte | Workshop Gratuit

11 Mai 2017

Tehnici des folosite in proiecte De cate ori n-ati auzit "sa facem un brainstorming" pentru a rezolva ceva? Dar "de ce avem aceasta problema"?
Ati ghicit, aceasta din urma se refera la diagrama cauza-efect sau Ishikawa. Acestea sunt tehnici de lucru foarte folosite in managementul proiectelor. Despre acestea dar si despre altele cum ar fi Lessons learned, analiza Pareto, analiza cost-beneficiu (CBA) si altele, va invitam la Workshop Gratuit | Lectii de Project Management.
Cine?
Marian Oprea ...
De ce sa participati?
Pentru ca vom expune subiectele intr-un mod simplu si intuitiv, inclusiv prin scenarii de lucru in proiecte, pe care le vom analiza impreuna.

»detalii

Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional

22 Aprilie 2017

Participa la sesiunea de training „Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional” din 22 aprilie si descopera principiile şi modalităţile de luare a deciziilor, factorii care influenţează decizia si mai ales importanta adoptarii deciziei corecte prin consolidarea paletei de tips& tricks dezvaluita de catre Mihaela Gologan!

»detalii

Workshop Gratuit | First Time Manager

06 Aprilie 2017

Felicitări ai fost promovat într-o poziție de management!
Asta e o mare oportunitate pentru tine.
Dacă aceasta este prima dată când devii responsabil de munca altora s-ar putea sa ai nevoie de câteva sfaturi pentru a face mai usoara această tranziție.
Te invitam la un Workshop Gratuit | First Time Manager | pentru a descoperi abilitati esentiale unui manager.

»detalii

HR Summit Cluj-Napoca - 29-30 martie 2017

29 Martie 2017

HR Summit Cluj-Napoca se afla pe agenda specilistilor de resurse umane din zona Transilvaniei, reunind directori si manageri de HR, consultanti, trainer, coaches, reprezentanti media si ai mediului universitar, specialisti in Dreptul Muncii precum si din sitemul bancar si al sanatatii.

»detalii

Lectii de Project Management

02 Martie 2017

Exista crize in proiecte?
O asemenea intrebare desigur ca pare retorica. Cum se manifesta o criza in proiecte? Fie cativa oameni-cheie pleaca din firma intr-un timp scurt fara vreun semn prealabil, fie compania pentru care lucram a generat o problema de imagine sau isi schimba tipul de strategie in mediul concurential.
Va invitam la un Workshop Gratuit - Lectii de Profect Management - joi 2 martie 2017.

»detalii

23 Februarie 2017

»detalii

Influentare vs. Persuasiune

16 Februarie 2017

Persuasiune, influentare, convingere, argumentare, toate sunt forme prin care poti sa obtii beneficii de la un tert. Insa care si unde isi au locul? Te asteptam la workshopul Influentare vs persiuasiune, joi 16 februarie ora 18.00 sa primesti cheia usilor ascunse.

»detalii

Personal Branding

09 Februarie 2017

Participa pe 9 februarie la Workshopul Gratuit - Personal Branding sustinut de Antonio Momoc. Vino la CODECS si descopera cum sa comunici eficient, cum sa-ti imbunatatesti abilitatile de prezentare, ce inseamna un brand personal atat online cat si offline si cat de important este acesta pentru tine si cariera ta.

»detalii

31 Ianuarie 2017

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor | Bucuresti, 31 ianuarie 2017

»detalii

Tu cum stai cu "finantele" ? | Workshop Gratuit |

19 Ianuarie 2017

Fii un manager eficient al finantelor personale si ale companiei tale in 2017!
Vino pe 19 ianuarie la CODECS si participa la Workshopul Gratuit Finante pentru Nonfinantisti
Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita, in limita locurilor disponibile. Workshopul se desfasoara in intervalul 18:00-20:00 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

»detalii

15 Ianuarie 2016

»detalii

20 Aprilie 2016

»detalii

HR Summit Timisoara 19-20 mai 2016

26 Aprilie 2016

Pe 19-20 mai HR Summit Timisoara aniverseaza cea de-a zecea editie a Conferintei de Resurse Umane HR Summit. Acest eveniment a reusit sa construiasca si sa consolideze o comunitate autentica a celor care activeaza in departamentele de Resurse Umane, reunind la fiecare editie specialistii din domeniu, managerii, directorii, furnizorii de servicii si oferindu-le acestora cadrul ideal pentru knowledge sharing si networking.

»detalii

19 Mai 2016

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul educatiei business si cu peste 20000 de cursanti in Romania, CODECS deschide la Timisoara in luna mai Centrul Regional Vest.

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Iasi 12-13 Octombrie

12 Octombrie 2016

HR Summit Iasi 12-13 Octombrie - Despre cum resursa umana nu va fi niciodata inlocuita total de o aplicatie
In prezent, este esentiala schimbarea mentalitatii despre persoanele angajate care sunt considerate doar resurse. Acestia isi doresc sa lucreze din placere, sa le fie recunoscuta munca, sa se puna in valoare si sa se diferentieze de ceilalti in functie de competentele pe care le detin.

»detalii

IMWorld 2016: Speakeri de Top, Soluții personalizate și Networking la cel mai înalt nivel

05 Octombrie 2016

CODECS recomanda Internet&Mobile World 2016.
Romexpo va fi la începutul lui octombrie kilometrul 0 al industriei de tehnologie în Europa Centrală și de Est. Reprezentanții a peste 4500 de companii din regiune vor participa la cea de-a cincea ediție a expo-conferinței Internet&Mobile World, în perioada 5-6 octombrie.

»detalii

Tu intelegi efectele financiare ale deciziilor tale ? - Invitatie la Workshop Gratuit

26 Octombrie 2016

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Finante pentru nonfinantisti ! Vino pe 26 octombrie de la ora 18 sa vorbim despre rolul functiunii financiare intr-o organizatie, precum si despre procesul de construire si gestionare a bugetelor.

»detalii

Reward & Engage editia a 3-a

20 Octombrie 2016

CODECS alaturi de Learning Network te invita la Reward & Engage editia a 3-a, pe 20 octombrie in Bucuresti la Teatrul Elisabeta.
Evenimentul este dedicate pietei de HR si isi propune sa abordeze subiecte dedicate profesionistilor in Comp&Ben: predictii pentru 2017, noutati cu privire la salarizare, strategii de reward, compensatii si beneficii, talent management si work-life balance.

»detalii

CODECS recomanda Access MBA & Access Masters

19 Noiembrie 2016

Access MBA & Access Masters din București, în data de 19 noiembrie.

»detalii

16 Iulie 2015

»detalii

14 Iulie 2015

»detalii

10 Februarie 2015

»detalii

12 Ianuarie 2015

»detalii

12 Ianuarie 2015

»detalii

12 Ianuarie 2015

»detalii

01 Octombrie 2014

»detalii

10 Octombrie 2014

»detalii

08 Septembrie 2014

»detalii

11 Septembrie 2014

»detalii

11 Septembrie 2014

»detalii

22 Aprilie 2014

»detalii

07 Martie 2014

»detalii

07 Martie 2014

»detalii

28 Februarie 2014

»detalii

10 Februarie 2014

»detalii

06 Martie 2014

»detalii

DIPLOMA AWARD CEREMONY FOR THE MBA AND PROFESSIONAL DIPLOMA IN MANAGEMENT PROGRAMS, BUCHAREST

21 Octombrie 2013

We are pleased to announce the Diploma Award Ceremony for the Open University Business School MBA and Professional Diploma in Management programs, taking place on November 7, 2013.

»detalii

23 Septembrie 2013

»detalii

11 Septembrie 2013

»detalii

03 Septembrie 2013

»detalii

05 Iulie 2013

»detalii

DIPLOMA AWARD CEREMONY FOR THE MBA AND PROFESSIONAL DIPLOMA IN MANAGEMENT PROGRAMS, BUCHAREST

02 Noiembrie 2012

We are pleased to announce the Diploma Award Ceremony for the Open University Business School MBA and Professional Diploma in Management programs, taking place on November 2nd, 2012. It is a milestone event, rewarding the graduates' efforts during years of study. Also it brings together a number of national and international personalities, and British and Romanian academic representatives.

»detalii

PROBLEMS AND SOLUTIONS IN PROJECT MANAGEMENT – AN INTERACTIVE WORKSHOP, 18.10.2012, FROM 6 PM, BUCHAREST

18 Octombrie 2012

On Thursday, 18 October, CODECS welcomes you to a new event in the series CODECS Open Mind - "Problems and solutions in Project Management". The interactive workshop is dedicated to our Project Management program, with an extensive presentation of courses offered by CODECS in partnership with The Open University UK.

»detalii

03 Noiembrie 2012

»detalii

INVITATION TO A CODECS OPEN MIND EVENT DEDICATED TO THE MBA PROGRAM, BUCHAREST, JUNE 28, 2012

15 Iunie 2012

CODECS invites you on Thursday, June 28, 2012, to a new CODECS Open Mind event dedicated to the Master of Business Administration (MBA) program offered by The Open University Business School UK in Romania.

»detalii

12 Septembrie 2012

»detalii

INVITATION TO A CODECS WORKSHOP - PIATRA NEAMT, JULY 5, 2012

05 Iulie 2012

CODECS invites you on Thursday, July 5, 2012, from 5:00 p.m. to a workshop in Piatra Neamt dedicated to business education.

»detalii

INVITATION TO CODECS OPEN MIND: „SUPPLY CHAIN”, ON APRIL 10, 2012, BUCHAREST sti

10 Aprilie 2012

CODECS invites you on Tuesday, April 10, to an Open Mind evening dedicated to the course „Supply Chain Management - Strategy and Innovation". The event is shaped as an interactive workshop, for presenting you the benefits of the professional development programs offered by the Open University UK.

»detalii

Invitatie la CODECS Open Mind - Proiectul meu de dezvoltare a carierei, 5 aprilie 2012, Timisoara

05 Aprilie 2012

CODECS invites you to the seminar „My career development project” organized on April 5, 2012, in Timisoara. During the seminar, CODECS tutors and graduates will tell you about the steps you need to follow to a successful career and about the benefits of a good business education. We will talk about Project management, Business Operation and Supply Chain, which are management development programs offered by CODECS to Romanian professionals.

»detalii

Invitatie la Conferintele CODECS - Originea si principiile dezvoltarii formei, Timisoara, 5 aprilie 2012

05 Aprilie 2012

CODECS and Dr. Gabriel Kelemen are delighted to invite you on Thursday, April 5, 2012, at the conference "THE ORIGINS AND PRINCIPLES OF SHAPE DEVELOPMENT", a fascinating presentation designed to elucidate the semantic structures derived from the chronology of natural shape. The event is part of a series of CODECS conferences addressed to the academic and cultural communities in Romania.

»detalii

Curs demonstrativ "Managementul Schimbarii"

01 Februarie 2012

CODECS continues its series of demonstrative courses addressed to those interested in their professional development.

The first course of the year will take place on Wednesday, February 1, from 6:30 p.m., on the subject of “Managing Change”.

»detalii

Invitation at the Danube Business Forum Timisoara

18 Noiembrie 2011

CODECS invites you on Friday, 18 November, at the Danube Business Forum Timisoara, a debate on development opportunities in the Danube region.

The event will take place from 9:00 a.m. in the conference hall of Casa Palace, No. 8 Splaiul Nicolae Titulescu, Timisoara.

»detalii

DEMONSTRATIVE COURSE "BUSINESS ANALYSIS, OPERATIONS AND PROJECT MANAGEMENT"

08 Noiembrie 2011

I am pleased to invite you to a debate on Business Analysis, Operations‚ and Project Management, organized by CODECS and the International Institute of Business Analysis (IIBA) Romania Chapter. The debate will take place in a CODECS Open Mind event organized at CODECS HQ, at No. 37-39 Agricultori street, on Tuesday, November 8, from 6:00 p.m

»detalii

THE MBA AND PROFESSIONAL DIMPLOMA IN MANAGEMENT GRADUATION CEREMONY

03 Noiembrie 2011

We are pleased to invite you to the graduation ceremony for the OUBS MBA and Professional Diploma programs, held on November 3, 2011. It is a milestone event, as it crowns the efforts made by graduates in years of study and also brings together national and international figures, as well as British and Romanian academics.

»detalii

CODECS CONFERENCE - LEADERSHIP 2011

12 Octombrie 2011

On Wednesday, October 12, CODECS organizes Leadership 2011, a conference dedicated to leadership in business. The event will take place at Crowne Plaza Bucharest. Expected are over 150 participants from companies, civil society and academic areas. Along with plenary discussions and debates, Leadership 2011 will also include 5 panels dedicated to business training, project management, leadership coaching and management education.

»detalii

DEMONSTRATIVE COURSE "ORGANIZATIONS AND PEOPLE"

28 Septembrie 2011

CODECS continues its series of demonstrative courses addressed to those who are interested in their own professional development, with "Organization and people", as part of the Professional Certificate in Management, offered by the Open University Business School.

»detalii

INTERACTIVE WORKSHOP: "SUPPLY CHAIN AND BUSINESS OPERATIONS"

21 Septembrie 2011

CODECS invites you to an Open Mind event in Timisoara on Wednesday, September 21, to discover the programs offered by The Open University UK, the Europe's leading business school. The event is organized as an interactive workshop, in which you will be presented the benefits of these internationally recognized programs.

»detalii

DEMONSTRATIVE COURSE - "SUPPLY CHAIN"

14 Septembrie 2011

CODECS organizes a demonstrative course on the theme „Supply Chain” on Wednesday, September 14 from 6:30 p.m. This is the second one in the series of demo courses organized by CODECS this fall.

»detalii

DEMONSTRATIVE COURSE–MANAGING CHANGE

07 Septembrie 2011

This fall, CODECS launches a series of demonstrative courses for those who are interested in their professional development. For a couple of hours, the participants in this event will become students in the management development programs offered by CODECS. In the interval September 7 – October 19, CODECS will organize four such events, which will simulate real course situations, presenting details on programs offered by CODECS in partnership with The Open University UK.

»detalii

CODECS AT THE DANUBE & DELTA FAIR

20 Iunie 2011

CODECS participates in the International Fair for the Development of the Danube macro-region, June 23-26.

»detalii

WORKSHOP – MANAGING PERSONAL PROJECTS

26 Mai 2011

Following the resounding success of the event "Excelez" ("I excel"), when the room proved to be too small, CODECS decided to organize a new session of the workshop "Managing personal projects” on Thursday, May 26, from 6:30 p.m., at the CODECS HQ, no. 37-39.

»detalii

PROIECT MANAGEMENT & BUSINESS OPERATIONS

31 Martie 2011

On Thursday, March 31, 2011 we invite you to the Open Mind - Project Management & Business Operations, where we will present you the Project Management and Business Operations programs offered by CODECS.

»detalii

INTERACTIVE WORKSHOP – BENEFITS OF THE OPEN UNIVERSITY PROGRAMS

15 Martie 2011

CODECS invites you on Tuesday, March 15 at an “OPEN MIND” event to discover the programs offered by the Open University UK – internationally recognized professional qualification programs in general management, project management, operations management.

»detalii

GLOBAL MBA – THE ROAD TO SUCCESS

23 Februarie 2011

On Wednesday, February 23, 2011, CODECS invites you to the event Global MBA – the road to success.

»detalii

WORKSHOP CODECS AT TIMISOARA

23 Februarie 2011

On Wednesday, February 23, 2011, CODECS invites you to the “OPEN MIND” event, to discover the internationally recognized programs offered by the Open University UK for professional qualification in general management, project management, and operations management.

»detalii

THE INTERACTIVE OPEN MIND WORKSHOP - NEXT STEPS

02 Februarie 2011

On Wednesday, February 2, 2011, CODECS invites you to the “OPEN MIND” event, to discover the Professional Certificate in Management, an internationally recognized professional qualification program in management, offered by the Open University Business School UK.

»detalii

GRADUATION CEREMONY FOR THE MBA AND PROFESSIONAL DIPLOMA IN MANAGEMENT

18 Noiembrie 2010

We are pleased to announce the awarding ceremony for the Open University Business School MBA and Professional Diploma in Management programs, which will take place on November 18, 2010.

»detalii

OPEN MIND – COME AND JOIN THE WORLD OF MANAGEMENT PROFESSIONALS THROUGH OPEN UNIVERSITY PROGRAMS

22 Septembrie 2010

The South-East CODECS Study Center invites you to the OPEN MIND event organized on Wednesday, September 22, to discover the internationally recognized Open University UK programs – professional qualification programs in areas such as general management, project management, and operations management.

»detalii

WORKSHOP – PROJECT MANAGEMENTUL IN THE NON-GOVERNAMENTAL SECTOR, BUCHAREST

15 Septembrie 2010

On Wednesday, September 15, CODECS organizes the workshop „Project management in the non-governmental sector”. The event is mostly (but not exclusively) addressed to project coordinators in the NGO sector.

»detalii

INTERACTIVE WORKSHOP "PEOPLE – A PREMIER RESOURCE"

08 Septembrie 2010

On Wednesday, September 8, from 6.30 pm, CODECS organizes the interactive workshop "People – a premier resource", an event addressed to Human Resource managers from Romanian corporate environment. The theme of the event is suggested by the current context, when the economic crisis forces companies to look for new solutions for improving the efficiency of their business.

»detalii

MBA: CHOOSE THE ROUTE TO AN INTERNATIONAL CAREER – CHOOSE THE ROUTE TO SUCCESS

10 Martie 2010

CODECS invites you on Wednesday March 10 to an "OPEN MIND" series event, to discover the Master of Business Administration (MBA) program, an internationally recognized professional qualification program in management, offered in Romania by the Open University Business School UK.

»detalii