Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Webinar Lean Six Sigma | Optimizarea Proceselor| Imbunatatire Continua

11 Ianuarie 2022

Organizatiile moderne au cel putin un obiectiv comun: optimizarea continua a proceselor de business pentru cresterea performantei. Te invitam la CODECS să afli cum identifici setul corect de procese de business in vederea optimizarii; vei afla de ce Lean Six Sigma este una din cele mai utilizate metodologii de imbunatatire a proceselor. CODECS va invita la un webinar cu participare gratuita unde vom vorbi despre optimizarea proceselor de business.

»detalii

Webinar Supply Chain | LINK IT International Trade Game

26 Ianuarie 2022

Toți facem parte din supply chain. Mâncăm fructe din America de sud, purtăm haine din bumbacul produs în Africa, bem din cutii de aluminiu extras din Australia, dam savoare mâncării prin condimente aduse din Asia etc.Te invitam la un webinar gratuit pe teme de Supply Chain.

»detalii

Workshop Gratuit | De ce inca Lean six Sigma ?

07 Iunie 2022

Cu tehnologiile actuale si viitoare care transforma continuu organizatiile din ziua de azi, mai are cineva nevoie de Lean Six Sigma?
Vino la CODECS sa afli ce se ascunde sub “palaria” Lean Six Sigma si cum te poate ajuta sa ai succes profesional. Alaturi de trainerii nostri te asteptam marti 7 iunie de la ora 18, in sala sau pe ZOOM.

»detalii

Workshop Gratuit | Instrumente de Project Management

18 Martie 2021

Te invitam la un Workshop gratuit in care sa discutam si sa trecem in revista principalele instrumente folosite in managementul de proiect. Poti participa online sau te poti alatura noua in classroom.

»detalii

Supply Chain Management - End to End Game | Workshop Gratuit

10 Iunie 2021

Fluxul de materiale, bani și informații sunt 3 elemente importante pe care sa le avem sub atenta observație astfel încât fiecare departament si partener, să obțină performanță.
Iți propunem o activitate de cunoaștere si simulare a unui lanț supply chain. Vino sa descoperi de ce un business are nevoie de supply chain.

»detalii

Workshop Gratuit | Rapoarte in Project Management

28 Octombrie 2021

Raportarea ii ajuta pe toti cei implicati (project manager, client, persoane de decizie, membrii echipei) sa inteleaga unde ne aflam (status), care sunt problemele cu care ne confruntam (issues), unde avem nevoie de ajutor (support) si incotro ne indreptam (next steps).
Indiferent de metodologia de project management folosita, rapoartele sunt totdeauna prezente.
Te invitam la o sesiune open gratuita in care sa descoperi ce implica raportarea in cadrul proiectelor.

»detalii

Workshop Gratuit: Key Stakeholders Management | 27 februarie

27 Februarie 2020

Project manager - client - management : o noua tripla constrangere. Foarte multe proiecte reusesc datorita unei bune relatii dintre client si performing organization. La fel, foarte multe proiecte esueaza din cauza unui stakeholder management deficitar intre cele 3 piese principale. CODECS va invita la Workshopul GRATUIT - Key Stakeholders Management - joi, 27 februarie, de la ora 18

WEBINAR Gratuit: RPA, Digital, AI, BPM - Lean Six Sigma connection

19 Martie 2020

Intr-o lume in care RPA, Digital, AI si poate mai putin BPM sunt cuvinte cheie prin care organizatiile se transforma intern dar si experienta clientului, ramane o singura intrebare: Cum ne asiguram ca folosim aceste "solutii" in cel mai bun mod pentru organizatiile noastre astfel incat sa le valorificam in cel mai bun mod potentialul?

»detalii

Workshop Gratuit | Risk Management - Tips&Tricks

09 Iulie 2020

Se aplica riscul in toate proiectele?
Te invitam joi 9 iulie la o sesiune open gratuita in care sa descoperi instrumente de lucru pentru gestionarea riscului. Pe baza unui scenariu de lucru vom trece in revista elemente legate de risc din proiectele AGILE.

»detalii

Play Leadership | Invitatie la workshop gratuit - 21 februarie

21 Februarie 2019

Stim ca leaderul este cel care ii conduce pe ceilalti chiar daca nu a fost delegat in mod explicit cu aceasta responsabilitate. Doar ca: atitudinea, viziunea si modalitatea de actiune a unui lider de succes nu vin intotdeauna in mod natural.
CODECS va propune ca prin joc sa imbunatatiti abilitatile de leadership si eficienta actiunilor voastre.

»detalii

Optimizarea Proceselor de Business | Invitatie la workshop gratuit - 14 martie 2019

14 Martie 2019

Te invitam la CODECS să afli cum identifici setul corect de procese de business in vederea optimizarii; vei afla de ce Lean Six Sigma este una din cele mai utilizate metodologii de imbunatatire a proceselor.
CODECS va invita la un workshop cu participare gratuita unde vom vorbi despre optimizarea proceselor de business.

»detalii

Guvernanta dinamica pentru organizatii Agile

17 Mai 2019

Metodele Agile sunt necesare, dar nu si suficiente atunci cand se doreste extinderea in toata compania. Inovatia in guvernanta organizationala, cum este si guvernanta dinamica, cunoscuta si sub numele de Sociocratie, combinata cu metodele Agile, este nivelul urmator de evolutie care propulseaza afacerile. Te invitam vineri 17 mai de la ora 13 la o intalnire cu John BUCK si Teodor DARABANEANU.

»detalii

Mituri in Previziune | Workshop Gratuit

27 Mai 2019

Sa plec cu umbrela sau fara umbrela, sa produc haine rosii sau albastre, sa am incredere sau sa nu am in noul client... Unele surse spun ca zilnic luam peste 35.000 de decizii presupunand viitorul.
Te invitam luni 27 mai sa impartasim ce mituri exista astazi si le folosim pentru a alege acțiunile noastre.

»detalii

End to end supply chain game | Invitatie la workshop gratuit - 31 ianuarie

31 Ianuarie 2019

Materiale, bani si informatii; 3 elemente ce vrei sa le ai sub atenta observatie astfel incat departament cu departament, furnizor cu client, veriga cu veriga, legate si performante sa fie. Vino joi 31 ianuarie la workshopul „End to end supply chain game” organizat de CODECS sa descoperi de ce un business are nevoie de supply chain.

»detalii

Reteta unui proiect de succes | Invitatie la workshop gratuit- 17 ianuarie

17 Ianuarie 2019

Vino joi 17 ianuarie sa descoperi ingredientele pe care un bun Project Manager (fie el si bucatar) le poate pune inauntru unui proiect pentru a rezulta un produs de calitate. CODECS va invita la Workshop GRATUIT - Reteta unui proiect de succes

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT - 1 noiembrie | Secretele Aprovizionarii Corecte

01 Noiembrie 2018

Vino joi 1 noiembrie la Workshopul Gratuit organizat de CODECS sa descoperi: 5 metode de utilizat in aprovizionare; 5 tehnologii de utilizat in aprovizionare; 5 persoane care te pot ajuta; 5 idei pe care le poti aplica imediat; 5 surprize;

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT - 11 octombrie | Lectii de Management de Proiect

11 Octombrie 2018

Vino sa intelegi Rolul Managerului de Proiect in organizatii. Vom discuta ce trebuie sa faca un manager de proiect si vom descoperi rolul si responsabilitatile managerului de proiect | "Project Manager typical roles and responsibilities"

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT - 21 iunie | Lectii de Management de Proiect

21 Iunie 2018

Ne propunem sa trecem in revista motivele pentru care sunt incepute proiectele in organizatii si sa descoperim legatura dintre proiecte si strategia firmelor/persoanelor.
Vom vedea care sunt aceste categorii de motive. Vom intelege cine ia decizia inceperii proiectelor. Lucram pe echipe la studii de caz ce ne vor face sa intelegem nevoia initierii si dezvoltarii proiectelor
Va invitam la workshop GRATUIT marca CODECS pe teme de project management.

»detalii

INVITATIE LA WORKSHOP GRATUIT - 14 iunie | LEAN SIX SIGMA Methodology

14 Iunie 2018

Vino sa descoperi cea mai raspandita metodologie de optimizare a proceselor. Vei afla cum se aplica Lean Six Sigma in diferite industrii. Vei intelege cum te poate ajuta Lean Six Sigma in afacerea ta si de ce o certificare Lean Six Sigma poate fi un upgrade al carierei tale. Iti vor raspunde la intrebari traineri certificati international. CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Lean Six Sigma Methodology.

»detalii

Japonez pentru o seara | Workshop Gratuit | 24 mai 2018

24 Mai 2018

Ce fel de tara este Japonia? Ce fel de oamenii sunt japonezii? Unde este granita dintre poveste si realitate? De ce alfabetul lor e atat de diferit? Sunt doar cateva dintre milioanele de intrebari pe care curiozitatea ti le starneste. CODECS incearca sa raspunda la ele in joi 24 mai in cadrul unui workshop gratuit.

»detalii

Workshop Gratuit | Profilarea Comportamentala | 19 aprilie

19 Aprilie 2018

De ce e important sa poti identifica profilele comportamentale – ale tale si ale celorlalti? E important pentru ca iti poti construi o imagine mai clara, bazata pe stiinta – da, exista un studiu psihologic care a durat 40 ani in spatele metodei – asupra modului in care relationezi cu ceilalti. CODECS te invita joi 19 aprilie la un atelier gratuit de 3 ore

»detalii

CODECS recomanda: HR Summit Timisoara | 26 aprilie 2018

26 Aprilie 2018

Editia HR Summit Timisoara are loc pe 26 Aprilie in incinta Hotel NH Timisoara si reuneste comunitatea de resurse umane din zona Banatului intr-un context care promoveaza invatarea continua, networkingul si implicarea. Detaliile despre speakerii prezenti la eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro

»detalii

Workshop Demonstrativ | Business Process Management | 29 martie 2018

29 Martie 2018

Companiile nu mai pot ignora Business Process Managementul dacă doresc să atingă rapid un nou nivel de performanță. BPM este mijlocul de aliniere a tehnologiilor și a afacerilor, rezultatul fiind creșterea eficienței și a calității, reducerea costurilor, respectarea reglementărilor si o mai mare predictibilitate si reducerea riscurilor.
CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Business Process Management.

»detalii

CODECS recomanda: HR Summit Cluj 13-14 martie

13 Martie 2018

Editia HR Summit de la Cluj-Napoca, din 13-14 Martie, imbunatateste conceptul deja consacrat prin alinierea la cerintele pietei, subiecte de interes, speakeri internationali si publicuri tinta emergente.

»detalii

Workshop Gratuit | Costuri si Bugete ... sau unde tai si unde creste

15 Februarie 2018

CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Costuri si Bugete ...sau unde tai si unde creste .

Vino sa descoperi secretele unei bugetari de succes si sa intelegi calculatia costurilor!
Vei afla cum poti sa iti concentrezi resursele pe îmbunatatirea profiturilor, reducand costurile si sporind rentabilitatea.

»detalii

Întâlniri One-to-One cu școli de afaceri de top din lume

04 Decembrie 2017

Access MBA vă oferă oportunitatea ideală de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA și MBA în management- și să vorbiți direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante școli de afaceri internaționale.

»detalii

Workshop Gratuit | 4 perspective ale performantei manageriale

28 Noiembrie 2017

Ce ȋnseamnă performanţă? Cum poate fi ea definită şi măsurată ? De ce fiecare ȋnţelege altceva prin performanţă ? Sunt ȋntrebări la care vom ȋncerca să răspundem ȋn cadrul unui workshop cu participare gratuita marti 28 noiembrie 2017.

»detalii

Workshop GRATUIT - Lock the (supply) chain - 5 octombrie 2017

05 Octombrie 2017

Materiale, bani si informatii; 3 elemente ce vrei sa le ai sub atenta observatie astfel incat departament cu departament, furnizor cu client, veriga cu veriga, legate si performante sa fie.
CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Lock the (supply) chain | Supply Chain Management, la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, joi 5 octombrie 2017

»detalii

Invitatie la workshop cu participare gratuita |Cum evitam esecurile in proiecte | 6 iulie

06 Iulie 2017

Exista cineva care sa nu fi participat la un proiect nereusit? Sau care sa nu fi avut mari probleme in timpul proiectelor? Sunt aceste esecuri ale oamenilor sau ale organizatiei?
Vino joi 6 iulie la un Workshop Gratuit pe tema managementului de proiect

»detalii

Ce vor clientii? | Invitatie la workshop gratuit | The new Sales era!

27 Iunie 2017

Orice achizitie este bazata pe EMOTIE, iar rationalul doar justifica decizia.Vino sa afli mai multe la un workshop gratuit marca CODECS. Ce vei primi ? Un atelier GRATUIT de 2 ore in care iti oferim: 1 metoda de profiling comportamental + 1 tehnica de comunicare centrata pe particularitatile tale si ale clientului din fata ta!

»detalii

Invitatie la Workshop Gratuit | Sociocratia - Urmatorul nivel pentru SCRUM | 15 iunie 2017

15 Iunie 2017

Multe echipe Scrum intampina dificultati din cauza incompatibilitatii dintre conducerea organizationala, reflectate in ierarhia manageriala si obiectivele de lucru.
Te invitam sa descoreri alaturi de Teodor Darabaneanu cum pot fi aplicate principiile Sociocratiei in organizatiile Agile.

»detalii

Reprezentatii Rolls Royce, Riot Games si Hogan Assessments pentru prima data in Romania

17 Mai 2017

Oameni care gestioneaza si dezvolta resursa umana din spatele brandurilor prezente la nivel mondial, precum Rolls Royce si Riot Games, confirma prezenta la Conferinta de Resurse Umane HR Summit Timisoara.

Care sunt provocarile din aceasta liga? Cum gestionezi eroii in viata reala sau in realitatea virtuala? Cum mentii un brand de lux la standarde inalte? Despre toate acestea si alte subiecte captivante se discuta in cadrul comunitatii HR Summit.

»detalii

MBA One-To-One la Bucuresti

15 Mai 2017

Liderul mondial în organizarea evenimentelor MBA One-To-One se întoarce la București în data de 15 mai. În curând, cele mai bune școli de afaceri din lume vor veni să vă întâlnească!

»detalii

Tehnici des folosite in proiecte | Workshop Gratuit

11 Mai 2017

De cate ori n-ati auzit "sa facem un brainstorming" pentru a rezolva ceva?
Dar "de ce avem aceasta problema"? Ati ghicit, aceasta din urma se refera la diagrama cauza-efect sau Ishikawa. Acestea sunt tehnici de lucru foarte folosite in managementul proiectelor.
Despre acestea dar si despre altele cum ar fi Lessons learned, analiza Pareto, analiza cost-beneficiu (CBA) si altele, va invitam la Workshop Gratuit | Lectii de Project Management.

»detalii

Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional

22 Aprilie 2017

Participa la sesiunea de training „Luarea deciziilor: intre ratiune si emotional” din 22 aprilie si descopera principiile şi modalităţile de luare a deciziilor, factorii care influenţează decizia si mai ales importanta adoptarii deciziei corecte prin consolidarea paletei de tips& tricks dezvaluita de catre Mihaela Gologan!

»detalii

Workshop Gratuit | First Time Manager

06 Aprilie 2017

Felicitări ai fost promovat într-o poziție de management!
Asta e o mare oportunitate pentru tine.
Dacă aceasta este prima dată când devii responsabil de munca altora s-ar putea sa ai nevoie de câteva sfaturi pentru a face mai usoara această tranziție.
Te invitam la un Workshop Gratuit | First Time Manager | pentru a descoperi abilitati esentiale unui manager.

»detalii

Esential pe agenda HR-ului: 29-30 martie 2017 - HR Summit Cluj-Napoca

29 Martie 2017

HR Summit Cluj-Napoca se afla pe agenda specilistilor de resurse umane din zona Transilvaniei, reunind directori si manageri de HR, consultanti, trainer, coaches, reprezentanti media si ai mediului universitar, specialisti in Dreptul Muncii precum si din sitemul bancar si al sanatatii.

»detalii

Lectii de Project Management

02 Martie 2017

Exista crize in proiecte?
O asemenea intrebare desigur ca pare retorica. Cum se manifesta o criza in proiecte? In calitate de manageri sau manageri de proiect, este doar o problema de timp pana la a fi confruntati cu o criza.
Va invitam la un Workshop Gratuit - Lectii de Profect Management - joi 2 martie 2017.

»detalii

Cum aleg cea mai buna metodologie de business si cum ma poate ajuta Agile?

23 Februarie 2017

Participa pe 23 februarie la Workshopul Gratuit – Provocarea AGILE sustinut de un initiator al Miscarii Agile din Romania inca din 2001- PMP, CSM, ITIL- Teodor Darabaneanu pentru a raspunde la intrebarile: Cum aleg cea mai buna metodologie de business si cum ma poate ajuta Agile?

»detalii

Balanced Scorecard | Management Strategic

21 Februarie 2017

Vino alaturi de Mihai Ionescu la CODECS sa vorbim despre Managementul Strategic si certificarea Balanced Scorecard. Timp de 2 ore, marti 21 februarie de la ora 18, creionam si analizam un plan de management strategic. Vom vedea impreuna beneficiile Balanced Scorecard in management.

»detalii

Influentare vs. Persuasiune

16 Februarie 2017

Persuasiune, influentare, convingere, argumentare, toate sunt forme prin care poti sa obtii beneficii de la un tert. Insa care si unde isi au locul? Te asteptam la workshopul Influentare vs persiuasiune, joi 16 februarie ora 18.00 sa primesti cheia usilor ascunse.

»detalii

Personal Branding

09 Februarie 2017

Participa pe 9 februarie la Workshopul Gratuit - Personal Branding sustinut de Antonio Momoc. Vino la CODECS si descopera cum sa comunici eficient, cum sa-ti imbunatatesti abilitatile de prezentare, ce inseamna un brand personal atat online cat si offline si cat de important este acesta pentru tine si cariera ta.

»detalii

Invitatie la workshop cu participare gratuita | Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor

31 Ianuarie 2017

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor | Bucuresti, 31 ianuarie 2017

»detalii

Tu cum stai cu "finantele" ? | Workshop Gratuit |

19 Ianuarie 2017

Fii un manager eficient al finantelor personale si ale companiei tale in 2017!
Vino pe 19 ianuarie la CODECS si participa la Workshopul Gratuit Finante pentru Nonfinantisti
Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita, in limita locurilor disponibile. Workshopul se desfasoara in intervalul 18:00-20:00 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

»detalii

Incepem o noua serie de workshopuri gratuite

15 Ianuarie 2016

Incepem o noua serie de workshopuri cu participare gratuita pe temele: Lectii de Project Management, Lean Six Sigma Methodology, Managementul Schimbarii, Business Operations, Tehnici eficiente in Negociere.

»detalii

Degustare de Vinuri

20 Aprilie 2016

CODECS are placerea de a organiza un nou eveniment, joi 05 mai 2016.

»detalii

HR Summit Timisoara 19-20 mai 2016

26 Aprilie 2016

Pe 19-20 mai HR Summit Timisoara aniverseaza cea de-a zecea editie a Conferintei de Resurse Umane HR Summit.
Acest eveniment a reusit sa construiasca si sa consolideze o comunitate autentica a celor care activeaza in departamentele de Resurse Umane, reunind la fiecare editie specialistii din domeniu, managerii, directorii, furnizorii de servicii si oferindu-le acestora cadrul ideal pentru knowledge sharing si networking.

»detalii

CODECS inaugureaza Centrul Regional Vest - Timişoara

19 Mai 2016

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul educatiei business si cu peste 20000 de cursanti in Romania, CODECS deschide la Timisoara in luna mai Centrul Regional Vest.

»detalii

Elite Business Women

10 Iunie 2016

Pe 10 Iunie, la Institutul Cultural Roman, Elite Business Women si Asociatia Nationala a Antreprenorilor in parteneriat cu CODECS va asteapta sa sarbatorim impreuna 1 an de activitate si sa cunoastem rezultatele campaniei nationale “Ele au reusit” in Romania.

»detalii

CODECS recomanda HR Summit Iasi 12-13 Octombrie

12 Octombrie 2016

HR Summit Iasi 12-13 Octombrie - Despre cum resursa umana nu va fi niciodata inlocuita total de o aplicatie
In prezent, este esentiala schimbarea mentalitatii despre persoanele angajate care sunt considerate doar resurse. Acestia isi doresc sa lucreze din placere, sa le fie recunoscuta munca, sa se puna in valoare si sa se diferentieze de ceilalti in functie de competentele pe care le detin.

»detalii

Cum arată specialistul în HR 3.0?

18 August 2016

Situația economică aflată în continuă schimbare a dus la creșterea nevoii pentru creativitate, productivitate și inovație. Iar, după cum știm, domeniul resurselor umane nu face excepție de la aceste schimbări. Presiunea îndreptată către specialistul în HR a dus la conturarea unui nou concept - HR 3.0,

»detalii

Cultura organizationala, esentiala pentru motivarea angajatului

12 Octombrie 2016

Cultura organizationala, esentiala pentru motivarea angajatului Oamenii percep cariera diferit astazi. Comparativ cu anii precedenti, cand timpul petrecut in companii era de cel putin 10 ani, in prezent, un angajat isi petrece timpul intr-o companie maximum 4 ani. In acest context, programele de engagement, retentie, team bulding-uri si traininguri devin primordiale. Este nevoie de traininguri specifice, diversificate, la finalul carora

»detalii

IMWorld 2016: Speakeri de Top, Soluții personalizate și Networking la cel mai înalt nivel

05 Octombrie 2016

CODECS recomanda Internet& Mobile World 2016.
Romexpo va fi la începutul lui octombrie kilometrul 0 al industriei de tehnologie în Europa Centrală și de Est. Reprezentanții a peste 4500 de companii din regiune vor participa la cea de-a cincea ediție a expo-conferinței Internet&Mobile World, în perioada 5-6 octombrie.

»detalii

Tu intelegi efectele financiare ale deciziilor tale ? - Invitatie la Workshop Gratuit

26 Octombrie 2016

CODECS va invita la Workshopul Gratuit Finante pentru nonfinantisti ! Vino pe 26 octombrie de la ora 18 sa vorbim despre rolul functiunii financiare intr-o organizatie, precum si despre procesul de construire si gestionare a bugetelor.

»detalii

Reward & Engage editia a 3-a

20 Octombrie 2016

CODECS alaturi de Learning Network te invita la Reward & Engage editia a 3-a, pe 20 octombrie in Bucuresti la Teatrul Elisabeta.
Evenimentul este dedicate pietei de HR si isi propune sa abordeze subiecte dedicate profesionistilor in Comp&Ben: predictii pentru 2017, noutati cu privire la salarizare,

»detalii

CODECS recomanda Access MBA & Access Masters

19 Noiembrie 2016

Am dori să vă invităm să faceți cunoștință cu unele dintre cele mai bune școli de afaceri din SUA, Europa și Asia care participă la evenimentul Access MBA & Access Masters din București, în data de 19 noiembrie.

»detalii

Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor | Bucuresti, 30 iulie 2015

16 Iulie 2015

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema Lean Six Sigma - instrumente si tehnici de optimizare a proceselor.

»detalii

Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | Lectii de Project Management | Bucuresti, 28 iulie 2015

14 Iulie 2015

CODECS va invita la un workshop demonstrativ cu participare gratuita pe tema LECTII DE PROJECT MANAGEMENT.

»detalii

Abordeaza constructiv relatia cu auditoriul - dezvolta-ti abilitatile de prezentare! workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 26 februarie 2015

10 Februarie 2015

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema Abordeaza constructiv relatia cu auditoriul - dezvolta-ti abilitatile de prezentare.

»detalii

Invitatie la Management performant - tips & tricks cu Răzvan Burlacu | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 12 februarie 2015

12 Ianuarie 2015

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema MANAGEMENT PERFORMANT - TIPS & TRICKS CU RĂZVAN BURLACU.

Acest workshop are drept scop definirea si alinierea in organizatie a celor mai bune practici de management, dar si formarea ...

»detalii

Invitatie la Inteligenta Emotionala - calea succesului personal si profesional | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 10 februarie 2015

12 Ianuarie 2015

CODECS continua seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema INTELIGENTA EMOTIONALA – CALEA SUCCESULUI PERSONAL SI PROFESIONAL.

Participantii la acest workshop isi vor insusi un set de principii care le va schimba atat viziunea asupra propriei vieti, cat si performanta ...

»detalii

Invitatie la Leadership de inalta performanta | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 29 ianuarie 2015

12 Ianuarie 2015

CODECS deschide seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ cu tema LEADERSHIP DE INALTA PERFORMANTA - DE LA CONTROL LA IMPUTERNICIRE.

Acest workshop le permite participantilor sa dobandeasca instrumente si abilitati pentru schimbarea comportamentului ...

»detalii

Secretele comunicarii de succes | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 14 octombrie

01 Octombrie 2014

CODECS continua seria de evenimente din toamna 2014 cu un workshop demonstrativ cu participare gratuita cu tema SECRETELE COMUNICARII DE SUCCES.

»detalii

Invitatie la Lectii de Project Management | workshop demo cu participare gratuita | 21 octombrie

10 Octombrie 2014

CODECS continua seria de evenimente din toamna 2014 cu un workshop demonstrativ cu participare gratuita cu tema Lectii de Project Management.

»detalii

Global MBA – descopera viziunea globala asupra afacerilor | Invitatie la workshop demo 17 septembrie 2014

08 Septembrie 2014

CODECS are placerea sa va invite miercuri, 17 septembrie 2014, la un nou eveniment dedicat programului GLOBAL MBA oferit de The Open University Business School Marea Britanie in Romania.

Programul face parte din elita programelor de Master of Business Administration din lume si beneficiaza de un nivel inalt de recunoastere internationala...

»detalii

Lean Six Sigma - tehnici si instrumente de optimizare a proceselor | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 24 septembrie

11 Septembrie 2014

CODECS deschide seria de evenimente din toamna 2014 „EXECUTIVE CLASS” cu un workshop demonstrativ dedicat metodologiei
Lean Six Sigma | tehnici si instrumente de optimizare a proceselor.

»detalii

Business Operations: delivering value | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 1 octombrie 2014

11 Septembrie 2014

CODECS continua seria de evenimente din 2014 cu un workshop demonstrativ cu tema Business Operations: delivering value.

»detalii

Improvizatie aplicata in business | Invitatie workshop demonstrativ sustinut de Bogdan Grigore | Bucuresti | 7 mai 2014 | ora 18:00

22 Aprilie 2014

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ dedicat temei Improvizatie aplicata in business.

Workshopul, organizat de CODECS si Improvizatie.ro, va avea loc miercuri, 7 mai 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti.

»detalii

Business Operations: delivering value | Invitatie workshop demonstrativ| 26 martie 2014 | ora 18:00

07 Martie 2014

In luna martie am pregatit tuturor celor interesati de dezvoltare o campanie de promovare a educatiei de business. In cadrul campaniei „Luna martie – luna educatiei la CODECS” va invitam la un workshop demonstrativ dedicat temei Business Operations: delivering value!


»detalii

Provocarea Managementului | Invitatie workshop demonstrativ | 19 martie 2014 | ora 18:00

07 Martie 2014

In luna martie am pregatit tuturor celor interesati de dezvoltare o campanie de promovare a educatiei de business. In cadrul campaniei „Luna martie – luna educatiei la CODECS”  va invitam la un workshop demonstrativ dedicat temei Provocarea Managementului.


»detalii

Eleganta ca Atitudine de Business si Viata | Invitatie workshop demonstrativ sustinut de Mihai Stanescu

28 Februarie 2014

CODECS continua seria de evenimente EXECUTIVE CLASS cu un workshop demonstrativ dedicat temei Eleganta ca Atitudine de Business si Viata. Workshop-ul va fi sustinut de Mihai Stanescu, fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching de nivel premium in Romania.

»detalii

BALANCED SCORECARD | Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic | Invitatie atelier demonstrativ

10 Februarie 2014

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un atelier demonstrativ dedicat cursului BALANCED SCORECARD | Implementeaza cu succes Sistemul de Management Strategic.

»detalii

Incredere si Initiativa | Sa transformam frenezia in freamat | Invitatie atelier demonstrativ

03 Februarie 2014

CODECS deschide seria de evenimente „EXECUTIVE CLASS” cu un atelier demonstrativ dedicat temei Incredere si Initiativa |Sa transformam frenezia in freamat.

»detalii

Lectii de Project Management | Invitatie Workshop demonstrativ | Bucuresti, 17 iunie

28 Mai 2014

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ dedicat temei Project Management  -  Lectii de Project Management.

»detalii

Management Performant - tips & tricks dezbatute de CODECS la JW Marriott | 7 - 8 iunie 2014

01 Iunie 2014

In perioada 7 – 8 iunie 2014 CODECS organizeaza la JW Marriott Bucharest Grand Hotel programul de training Management Performant. Trainerul care va sustine acest program este Razvan Burlacu, cu o experienta de peste 10 ani in numeroasele sale interventii pe vanzari, comunicare, negociere,

»detalii

Business Operations: delivering value | Invitatie Workshop demonstrativ | Bucuresti, 19 iunie

10 Iunie 2014

CODECS continua seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un workshop demonstrativ cu tema Business Operations: delivering value.

»detalii

2014 - anul proiectului meu de dezvoltare a carierei | Invitatie CODECS Bucuresti

15 Ianuarie 2014

CODECS deschide seria de evenimente din 2014 „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un curs demonstrativ dedicat programului Project Management.

 

»detalii

Global MBA – descopera viziunea globala asupra afacerilor

06 Martie 2014

CODECS are placerea sa va invite marti, 18 martie 2014, la un nou eveniment dedicat programului GLOBAL MBA oferit de The Open University Business School Marea Britanie in Romania.

Programul face parte din elita programelor de Master of Business Administration din lume si beneficiaza de un nivel inalt de recunoastere internationala...
 

»detalii

Ceremonia de Decernare a Diplomelor MBA si a Diplomelor Profesionale in Management | Bucuresti

21 Octombrie 2013

Avem placerea sa va invitam in data de 7 Noiembrie 2013 la Ceremonia de inmanare a Diplomelor MBA si a Diplomelor Profesionale in Management din cadrul Programului de MBA al The Open University Business School.

»detalii

Curs demonstrativ Business Operations:delivering value

23 Septembrie 2013

CODECS continua seria de evenimente „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un curs demonstrativ dedicat programului Business Operations!


»detalii

Project Management in actiune - curs demonstrativ

11 Septembrie 2013

CODECS continua seria de evenimente „CODECS – 20 de ani de excelenta in educatia manageriala” cu un curs demonstrativ dedicat programului Project Management - „Project Management in actiune”.
 

»detalii

Invitatie la seria de evenimente "CODECS - 20 de ani de excelenta in educatia manageriala"

03 Septembrie 2013

Anul acesta sarbatorim 20 de ani de cand oferim educatie de cea mai buna calitate in Romania, timp in care am sprijinit peste 20.000 de manageri romani sa-si imbunatateasca know-how-ul si performantele.

 

»detalii

Curs demonstrativ Business Operations: delivering value

05 Iulie 2013

CODECS are placerea sa va invite joi, 18 iulie 2013, la un nou curs demonstrativ dedicat programului Business Operations!

 

»detalii

Curs demonstrativ Project Management - instrumente si tehnici

02 Iulie 2013

CODECS are placerea sa va invite marti, 16 iulie 2013, la un nou curs demonstrativ dedicat programului Project Management!

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect in Romania. Practic, pentru cateva ore, veti deveni adevarati cursanti ai programului oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

»detalii

Descopera viziunea globala asupra afacerilor - Global MBA, 20 iunie 2013, Bucuresti

05 Iunie 2013

CODECS are placerea sa va invite joi, 20 iunie 2013, la un nou eveniment din seria Open Mind 2013 dedicat programului Master of Business Administration (MBA) oferit in Romania de The Open University Business School Marea Britanie.

»detalii

Dobandeste experienta practica in utilizarea tehnicilor de project management - inscrie-te la atelierul interactiv Project Management

18 Aprilie 2013

CODECS are placerea sa va invite joi, 25 aprilie, la un nou eveniment din seria CODECS Open Mind 2013 dedicat programului de Management de Proiect!

»detalii

Open Mind CODECS - Suceava

03 Aprilie 2013

CODECS va invita joi, 18 aprilie 2013, incepand cu orele 17:00, la Suceava la un workshop dedicat programelor de pregatire profesionala si personala.
Mai este educatia de business o necesitate in ziua de astazi? Care este calea cea mai accesibila catre o cariera in management? Ce solutii noi cauta companiile pentru eficientizarea activitatii de business? Ce obtine angajatorul, in urma instruirii angajatilor sai? 

»detalii

Global MBA-Descopera viziunea globala asupra afacerilor

07 Martie 2013

CODECS are placerea sa va invite miercuri, 13 martie 2013, la un nou eveniment din seria Open Mind 2013 dedicat programului Master of Business Administration (MBA) oferit in Romania de The Open University Business School Marea Britanie.

»detalii

Business Operations:delivering value, atelier interactiv

20 Februarie 2013

CODECS are placerea sa va invite joi, 28 februarie, la un nou eveniment din seria Open Mind 2013 - "Business Operations: delivering value". Atelierul interactiv va fi dedicat programului Business Operations oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

»detalii

Lectii de management de proiect, atelier interactiv, Ploiesti

12 Februarie 2013

CODECS are placerea sa va invite in data de 26 februarie la evenimentul Open Mind Ploiesti - "Lectii de management de proiect". Atelierul interactiv va fi dedicat programului de Management de Proiect oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

»detalii

Lectii de management de proiect, atelier interactiv

23 Ianuarie 2013

CODECS are placerea sa va invite in data de 5 sau 6 februarie, la primul eveniment din seria CODECS Open Mind 2013 - "Lectii de management de proiect". Atelierul interactiv va fi dedicat programului de Management de Proiect oferit de CODECS in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.

»detalii