28 mergând pe 29. Împreună! La Mulți Ani!

31 Decembrie 2021
    

Acum doi ani pe vremea aceasta, ne împărtășeam cu toții din noile planuri. Ne făceam bilanțuri, proiecții, calcule. Ne vorbeam despre ce aveam de gând să facem și eram cu toții prinși în entuziasmul sărbătorilor de iarnă și al începutului de an. Nu aveam atunci cum să știm că, peste noapte, viețile o să ni se schimbe radical și că o să fim puși în fața unor experiențe pe care nici nu ni le imaginam. Nu aveam să știm câte lucruri aveau să nu mai fie niciodată la fel... Nu aveam să știm că o să învățăm că certitudinea, stabilitatea, evoluția or să capete cu totul alte valori și însemnătăți. Nu aveam cum să știm cât de importantă este interacțiunea reală și cât de mult contează să înlocuim distanțarea socială cu apropierea umană. Nu știam multe și multe am mai învățat în doi ani de când reziliența și depășirea pandemiei au devenit scopul lumii întregi.

După un an care pentru noi toți a fost ca un roller-coaster în care bucuriile și speranța s-au împletit cu temeri și tristeți, în care nevoia de învățare și de adaptare a fost mai acută ca oricând, ne aflăm acum în fața unui nou an. Și poate că niciun bilanț și niciun plan nu sunt acum atât de importante pe cât de important este să ne dăm seama acum cât suntem de puternici. Fiecare în parte și toți împreună. Cât de important este să nu uităm în nicio zi a anului valoarea lui împreună, a încrederii, a speranței și perseverenței în a fi bine.

Noi vă dorim ca, indiferent unde și cum vă poartă viața în 2022, să nu vă uitați puterea și valoarea. Să nu încetați să credeți și să nu vă opriți niciodată din a crește. Indiferent de cât de multe obstacole v-ar apărea în cale. Pentru că orice lecție și orice pas înainte presupun și teste.

Vă dorim să fiți buni cu voi însevă/ înșivă și cu cei din viața voastră. Vă dorim să priviți înainte cu încredere și cu determinare. Vă dorim cât mai multe momente cu bucurie și împliniri și vă mulțumim!

Vă mulțumim pentru încrederea voastră, pentru prietenie și pentru tot ceea ce ne-ați oferit și continuați să ne oferiți.

Vă mulțumim că, de 28 de ani, ne alegeți să vă fim partenerul dezvoltării și creșterii profesionale și personale.

Vă mulțumim că suntem împreună!

Noi suntem și rămânem aici. Sperăm mai buni în tot ceea ce facem și mereu aproape și de folos ori de câte ori aveți nevoie de noi.

La Mulți Ani! Mai buni, mai senini, mai aproape unii de ceilalți!

Echipa CODECS