Au inceput inscrierile:
Business School Professional

30 Octombrie 2017
    

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrieri pentru sesiunea de toamna au inceput. Te poti inscrie pana la data de 15 noiembrie 2017 la unul din cele 4 programe de dezvoltare manageriala.

  • Diploma Profesionala in Management
  • Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor
  • Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor
  • Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

Cele 4 programe cuprinse in programa Business School Professional se bazeaza pe sistemul „open learning” (construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului), sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe elemente de coaching si mentoring, pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi.
Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala. Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe Facebook sau pe pagina nostra LinkedIn.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!