Martie, cu surprize și cadouri pentru toți!

01 Martie 2020
    

Descopera surprizele și cadourile lunii martie!
Pe 1 martie, de Ziua Mărțișorului și Ziua mondială a complimentelor, îți oferim un voucher de 20% reducere la orice curs sau program CODECS. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici
Solicita Voucher!
Pe 3 martie, de Ziua internațională a facerii fericite a persoanelor apropiate, îți oferim două vouchere de 20% reducere pentru orice curs CODECS pentru tine și persoana pe care vrei să o faci fericită. Obtine voucherele, scriindu-ne pe această dată un mail, specificand care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici
Solicita Voucherele
Pe 4 martie, de Ziua încurajării în a face ceva, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice curs pe care vrei să îl urmezi pe tema Lean și Six Sigma. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Lean Six Sigma
Pe 8 martie, de Ziua mamei și a femeii, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice curs din cadrul programului Business School Professional. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Business School
Pe 21 martie, de Ziua Amabilității, îți oferim un voucher de 15% reducere la orice training de dezvoltare personala si soft skills din portofoliul CODECS. Poți beneficia de acest voucher, scriindu-ne pe această dată un mail prin care să ne specifici care este cursul pe care vrei să îl urmezi din cele oferite aici.
Dezvoltare Personala
Pentru că Martie este și luna babelor și a moșilor, am pregătit pentru tine o tombolă: pe 31 martie poti beneficia gratuit de un curs CODECS. Urmărește postarea de anunț a tombolei pe Facebook, LinkedIn sau Instagram și înscrie-te la tombolă printr-un comentariu în care specifici în ce zi este baba sau moșul tău.
Vreau la Tombola