VIRTUAL BUSINESS SCHOOL

06 Mai 2020
    

Sunt vremuri nesigure pentru noi toți, iar schimbarea pe care o trăim a fost bruscă și la cote inimaginabile. Cu toate acestea, nu contează cât de încet înaintăm, important este să nu ne oprim. În toată această incertitudine care ne cere adaptare permanentă, un lucru este însă cert. Învățarea trebuie să continue. Acum, mai mult ca oricând. Chiar dacă nu o putem face față în față, într-o sală de clasă, așa cum eram obișnuiți. Pentru că ea, învățarea, este cheia adaptării, gestionării și tranziției cu succes a tuturor acestor schimbări. Cu atât mai mult dacă vorbim de business. Și, din fericire, instrumentele pentru a face asta ne stau la dispoziție. Nu trebuie decât să le accesam pentru a ne menține, adapta și dezvolta cariera și afacerile.
De aceea, continuând sesiunile de training online, pentru această lună, te invităm să te alături Virtual Business School. Școala de business marca CODECS cu o tradiție de peste 2 decenii. Dacă, până acum, îmbinam modulele de classroom training cu cele online, de data aceasta, ți-am pregătit module exclusiv online, livrate de către trainerii noștri în studioul din clădirea CODECS dotat cu întreaga tehnologie necesară pentru a face experiența de învățare cât mai facilă, mai accesibilă și mai eficientă pentru toți.

Virtual Business School CODECS

îți oferă cursuri acreditate de management, pe diferite niveluri de experiență și expertiză, în funcție de nevoile rolului și nivelului managerial deținut, la finalul cărora, în urma evaluării realizate online, vei putea obține certificarea din partea ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).