Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

#ManagerToolKit: Manualul delegarii eficiente: cheia succesului în management

12 Octombrie 2021
    

#ManagerToolKit:
Manualul delegării eficiente: cheia succesului în management

Până și super eroii au nevoie de ajutor și sprijin. Nu este nicio rușine în asta, așa cum nu este să ceri asistență atunci când ai nevoie. Și amintește-ți că nu există un succes unic: când îi incluzi și îi recunoști pe toți cei din jurul tău, te propulsezi pe tine însuți/ însăți, pe colegii de echipă și pe susținătorii tăi la înălțimi mai mari.
Te simți stresat(ă) și supraîncărcat(ă)? Sau cariera ta pare blocată?
Dacă da, atunci poate ar fi necesar să îți perfecționezi abilitățile de delegare!
Indiferent de domeniul sau forma în care lucrezi, de pregătirea sau de abilitățile pe care le ai, oricât ai munci, ai un număr limitat de sarcini pe care le poți face zilnic. Există un număr limitat de oameni pe care îi puteți ajuta îndeplinind aceste sarcini. Și, deoarece numărul de persoane pe care le poți ajuta este limitat, și succesul tău este limitat. Iar dacă ești performant, nu uita că se va dori mai mult de la tine. Mereu! Lucru care poate conduce la un sentiment real de presiune și supraîncărcare. Totuși, partea pozitivă este că ți se oferă o oportunitate extraordinară dacă poți găsi o cale de a evita această limitare.
Secretul? Să înveți să delegi munca altor persoane.
Dacă faci acest lucru bine, poți construi rapid o echipă puternică și de succes, capabilă să îndeplinească până și cea mai exigentă cerință.
Acesta este motivul pentru care delegarea este o abilitate atât de importantă și este absolut necesară să o înveți!

Descarca: Manualul delegării eficiente: cheia succesului în management



Vrei mai mult pentru cariera ta?
Te invităm să devii profesionist în Management prin Business School Professional, marca CODECS, programul complet de management certificat, în format F2F sau online, in-house sau open, care-ți asigură setul complet de cunoștințe și instrumente pentru a transforma vocația în profesionalism și dezvoltare.

CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție și expertiză în domeniul educației de business din România. Din 1993, livrăm programe de pregătire profesională și personală a adulților. Alături de partenerii noștri britanici și americani, am oferit și oferim programe de dezvoltare managerială și de leadership certificate pentru mai bine de 30.000 de cursanti din întreaga țară, profesioniști de top în domeniile lor de activitate din cele mai importante companii și instituții din România.

Până data viitoare,
echipa CODECS