Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Obtine certificarea PMP® ! In luna ianuarie incepe un curs de pregatire la CODECS!

19 Octombrie 2016
    

Administrat de catre Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesionala in Project Management cu cea mai larga acoperire internationala.

Totalizand un numar de aproximativ 530.000 profesionisti certificati in peste 140 de tari, programul PMP® certifica atat experienta profesionala in domeniu, cat si cunostintele din standardul international PMBOK® Guide Fifth Edition, elaborat de catre PMI®.

In perioada 21-22, 28-29 ianuarie 2017 CODECS organizeaza un nou curs de pregatire.

Cursul CODECS "Project Management Professional PMP® Preparation" are o durata totala de 35 de ore, reprezentand 35 de "contact hours". Acest numar acopera cerintele PMI® referitoare la instruirea profesionala in Project Management (35 "contact hours"). Orele de curs se refera exclusiv la durata procesului de instruire, neincluzand pauzele de pranz si de cafea. Aceasta formula de prezentare ofera cursantilor posibilitatea studiului individual pe parcursul zilelor lucratoare din cursul saptamanii.

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro