Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

26 mergand pe 27. La Multi Ani voua!

20 Decembrie 2019
    

E din nou acea perioadă din an :) Luminițe, ornamente, trafic infernal, colinde, îndemnuri de "să fim mai buni", parca mai multe zâmbete pe fața noastră, bilanțuri, ședințe, rapoarte și raportări, gânduri de genul "abia aștept să treacă zilele astea și să stau acasă cu ai mei...", "abia aștept să mă duc acolo și să am parte de puțină liniște...." sau "aoleu, să nu uit să cumpăr și aia!", binecunoscuta căutare a cadourilor, pregătirile pentru masa de sărbători, ș.a.m.d. Le cunoaștem cu toții, că doar oameni suntem, nu?
Însă, dincolo de toată această agitație și munca care se dublează, undeva, într-un colț al minții noastre și într-o parte și mai mare a sufletului, există bucurie. Speranță și acea așteptare entuziastă a...ceva sau, mai precis, a cuiva, care nu dispare indiferent de câți ani am avea, câtă muncă pe cap și câtă alergătură. E momentul în care așteptăm cum parcă nu am așteptat vreodată tot ceea ce Crăciunul aduce cu sine și momentul în care ne spunem cu încredere în timp ce tragem aer puternic în piept că vine un an nou. O nouă șansă. Un nou început. Și, așa cum ne gândim la ce ne dorim să fie, ne gândim inevitabil și la ce a fost. Rezoluțiile și bilanțurile fac pereche bună...
De ce să nu recunoaștem? Aici, la CODECS, trecem și noi prin toată agitația specifică perioadei. Definitivăm cursurile și programele pentru la anul, noul catalog, strategii și tot felul de proiecte cărora vrem să le dăm viață. Însă ne gândim și la ce a fost și, mai ales, la cum a fost anul acesta. Și, wow, ce an a fost!! Al 26-lea an de existență. Anul în care, după o perioadă de multe eforturi și decizii deloc ușoare, am ieșit din insolvență, timp în care am reușit să ne menținem pe piață ca un punct de reper în domeniu și în care partenerii, colaboratorii și clienții noștri și-au păstrat încrederea și dorința de a lucra împreună.
Un an în care am continuat să livrăm programele care ne-au consacrat, precum și multe altele noi. În care echipa s-a mărit, odată cu numărul celor care ne-au ales să le fim alaturi în formarea și creșterea lor profesională și personală. Acum, când, ușor, ușor, cu toată munca de rigoare, pe măsură ce, în fiecare birou, se face din ce în ce mai liniște și ne luăm la revedere cu o urare și un zâmbet larg, a venit momentul să vă mulțumim.
Nu vrem să vă batem capul cu rapoarte și bilanțuri tehnice. Știm că le aveți și voi pe ale voastre. Vrem doar să vă facem un bilanț...de suflet. Cât se poate de uman și de natural. Pentru că, dacă am învățat ceva mai mult ca orice în toți acești ani, a fost că în spatele fiecărei companii se află oameni și că în spatele oricărui om de afaceri și profesionist se află un om. Iar raportul și recunoașterea umane sunt esențiale în orice facem și oricum ne-am numi în ierarhia profesională și socială.
De aceea, permiteți-ne ca, în aceste zile, să "încălcăm" puțin codul de business și să fim "casual" și în privința comunicării. Numiți asta, dacă vreți, casual CODECS de Crăciun.
Vă dorim să fiți bine. Cu voi înșivă și cu toți cei din jur. Indiferent ce alegeți și unde alegeți să vă petreceți aceste zile. Și, mai ales, vă dorim să fiți bine, indiferent de perioada anului. Să vi se împlinească planurile, dorințele, visele. Să creșteți și să vă împliniți în tot ceea ce presupune viața voastră. Să vă bucurați de fiecare secundă a fiecărei zilei și să nu încetați niciodată să credeți în voi și în dorințele voastre. Să zâmbiți mai mult și mai des, chiar dacă Crăciunul trece. Să fiți buni cu voi însevă/ înșivă și cu cei din viața voastră. Noi vă mulțumim. Vă mulțumim pentru încrederea voastră, pentru prietenie și pentru tot ceea ce ne-ați oferit și continuați să ne oferiți. Vă mulțumim de asemenea că ați făcut și anul acesta #shoebox posibil și că, astfel, sute de copii s-au putut bucura și nu le-a fost răpită speranță în Moș Crăciun și în șansa lor.
Noi suntem și rămânem aici. Sperăm mai buni în tot ceea ce facem și mereu aproape și de folos ori de câte ori aveți nevoie de noi. Moș Crăciun să nu vă ocolească, Anul Nou să vă păzească!
La Mulți Ani!
Cu prietenie, echipa CODECS