Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

82% Companii din Fortune 100 folosesc Lean Six Sigma

24 Mai 2017
    

In anul 1995, General Electric devenea o companie de top recunoscuta la nivel global, fiind clasata pe locul 1 in lista celor mai profitabile 500 business-uri, conform Forbes. Ca o surpriza, CEO-ul companiei- Jack Welch- anunta ca isi doreste sa schimbe politica companiei.
Intrebarea analistilor economici a venit imediat ca un fulger: De ce ar dori cea mai profitabila companie din S.U.A. sa isi schimbe modelul de business, deja infloritor, constant si cu oportunitati de viitor?
Welch a considerat ca noua metodologie Lean Six Sigma va genera un profit si o crestere financiara mai mare decat orice alt cadru metodologic.
A avut dreptate? Se pare ca da.
Adoptarea metodologiei Lean Six Sigma de catre GE a fost ca un efect in masa pentru numeroase alte companii care au inteles importanta conceptului de “Waste not, want not”.
Statistica FORBES este cu atat mai relevanta, cu cat cifrelor prezinta ca 53% din Top Fortune 500 Companies folosesc metodologia LSS, asemenea 82% din Top Fortune 100 Companies. Mai mult, se estimeaza ca LSS a salvat 427 miliarde de dolari in ultimii 20 de ani.

Pentru a intelege in detaliu conceptele metodologiei Lean Six Sigma si a-ti insusi notiunile de baza necesare sustinerii examenului de certificare internationala IASSC, CODECS te invita sa te inscrii la una dintre sesiunile intensive Lean Six Sigma YELLOW Belt, GREEN Belt sau BLACK Belt.

Tu ce culoare alegi?


Începând din 2014, CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification putand astfel organiza programe bazate pe metodologiile Yellow, Green si Black Belt.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe Facebook sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!