Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale! Inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor!

12 Mai 2015
    

In perioada noiembrie 2015 - februarie 2016 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor.

Analizeaza, proiecteaza si imbunatateste procesele operationale – inscrie-te acum la programul Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor!

Scopul principal al programului este acela de a dezvolta abilitati si cunostinte relevante pentru manageri, astfel incat acestia sa se implice activ in proiectarea si imbunatatirea proceselor din organizatie si sa creeze valoare pentru grupurile interesate.

Tematica studiata in cadrul acestui program este cunoscuta in mod traditional ca managementul operatiunilor; cu toate acestea, programul trateaza organizatia ca un set de procese de afaceri mai degraba decat o colectie de functii, si subliniaza necesitatea de integrare cross-functionala.

Nucleul oricarei intreprinderi este setul de procese care trebuie sa aiba loc pentru a furniza bunuri si servicii care aduc valoare pentru clienti si alte grupuri interesate. Pentru a proiecta in mod eficient si pentru a gestiona operatiunile este necesara o apreciere a importantei lor strategice, o intelegere a factorilor uman si tehnic care au impact asupra eficientei lor, si stapanirea unor tehnici analitice adecvate. In acest program, conceptele si principiile sunt redate folosind studii de caz care acopera toate sectoarele economiei: public sau privat, companii mari sau mici , de fabricatie sau bazate pe servicii, si veti avea oportunitatea de a aplica aceste concepte in propriul context organizational.

Obiectivele principale ale programului:

o De a evidentia importanta unei proiectari eficiente a proceselor si operatiunilor in cadrul organizatiilor, precum si a potentialului pentru obtinerea unui avantaj competitiv oferit de existenta unui sistem eficient de management al operatiunilor
o De a examina rolul tehnologiei in realizarea prin intermediul proceselor organizationale a unei valori adaugate clientilor
o De a dezvolta participantilor abilitatile si cunostintele necesare proiectarii unor procese/ operatiuni eficiente la nivel departamental sau organizational
o De a furniza participantilor concepte, instrumente, tehnici si modele pentru a efectua o analiza critica a operatiunilor unei organizatii si a managementului acestor operatiuni

Ce veti obtine parcurgand acest program:

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational Manager de Operatiuni, astfel incat fiecare participant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proceselor din organizatie;
o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER DE OPERATIUNI (cod COR 241226) - in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.
o Parcurgerea acestui program de instruire va permite participantilor ca, la sfarsitul lui, sa fie capabili sa:
 

  • Identifice pozitia organizatiei in lantul valoric si sa optimizeze relatia cu partenerii de business
  • Foloseasca eficace diferitele surse de informatii relevante domeniului managementului operatiunilor
  • Inteleaga rolul esential al operatiunilor in furnizarea valorii adaugate stakeholderilor
  • Analizeze procesele organizationale in functie de capacitatea acestora de a furniza valoare adaugata stakeholderilor
  • Proiecteze si sa implementeze procese noi la nivel organizational sau sa le imbunatateasca pe cele existente
  • Recunoasca si sa evalueze critic oportunitatile oferite de utilizarea unei tehnologii suport corespunzatoare
  • Planifice introducerea efectiva a noilor tehnologii si concepte


Programul educational are un pronuntat caracter interactiv, iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Pentru vizualizarea calendarului de curs Click aici

Cursurile pot fi platite si in rate (pana la 3 rate); pentru lista de preturi Click aici

Inscrierile pentru seria din toamna sunt deschise in perioada 1 septembrie - 15 octombrie 2015, iar cursurile vor incepe in data de 31 octombrie 2015.


Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2015 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!