Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Avanseaza in cariera cu Programele Business School Professional

01 Septembrie 2016
    

Continuand traditia de peste 22 de ani in domeniu, CODECS ofera toamna aceasta prin divizia sa de Business School Professional, trei programe inovative cu Certificare Nationala realizate pe sistemul didactic Open Learning in domeniul managementului:
Diploma Profesionala in Management ofera instrumente si cunostinte privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor. Programul este structurat in 4 module :
• Modulul 1 - Managementul organizatiilor si al echipelor performante (durata 3 luni)
• Modulul 2 - Managementul informatiilor financiare si de marketing (durata 3 luni)
• Modulul 3 - Managementul aprovizionarii si al stocurilor | Managementul productiei si al logisticii (durata 3 luni)
• Modulul 4 - Viziunea globala asupra managementului (durata 1 luna)

Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor dezvolta o cultura organizationala orientata pe proiecte, care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata.

Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor dezvolta abilitati si cunostinte relevante pentru manageri, asfel incat acestia sa se implice activ in analizarea, proiectarea si imbunatatirea proceselor din organizatie si sa creeze valoare pentru grupurile interesate.

Business School Professional se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa dobandeasca abilitati, cunostinte si bune practici in management general, managementul proiectelor si managementul operatiunilor si sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera.

Ceea ce diferentiaza Divizia Business School Professional de alte programe existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management, testandu-se gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului devenind mai flexibili si creativi.

Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Pentru informatii suplimentare despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.