Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Black Friday - Alege CURSUL Carierei tale ! - Reduceri importante !

18 Noiembrie 2016
    

In perioada 18 - 25 noiembrie 2016 te poti inscrie la programele CODECS si poti beneficia de reducerile de Black Friday.
Lista cursurilor participante la campania Black Friday poate fi consultata aici.
Regulamentul campaniei Black Friday 2016 poate fi consultat aici.

Inscrierea la un curs din cadrul campaniei se poate face telefonic la unul din numerele de telefon 021.252.51.82/3/4, prin email la adresa de sales@codecs.ro sau prin completarea formularului.
Programele CODECS sunt gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management si sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie.

Tematica va aborda toate domeniile aferente managementului general, strategic, de proiect, operational, managementului proceselor si calitatii Lean Six Sigma, cat si programe destinate imbunatatirii de soft skills cu accentul pus pe Business Intelligence, comunicare, public speaking, vanzari si tehnici de prezentare si negociere.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa https://www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.


Alege cursul carierei tale alaturi de CODECS!